Τελείωσε το «ταξίδι»!

Spread the love

-Χάθηκε η άνοδος

Μία νίκη και δύο ήττες σημείωσε στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε ο Παπάδος Γέρας.
Αρχικά, μετά το ρεπό του, ο Παπάδος Γέρας αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Ικαρίας, τον Ηρακλή, τον οποίο δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά νίκησε με 65-69.
Οι Γεραγώτες ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση, δημιουργώντας μια υπέρ τους διαφορά. Έτσι κατάφεραν να προηγούνται στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 6 και το σκορ στο 16-22.
Στην δεύτερη περίοδο, ο Παπάδος συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα, με τον Ηρακλή Ικαρίας να βρίσκει τρόπο να απαντήσει και να μειώνει πριν το τέλος του ημιχρόνου σε 32-27.
Με την επιστροφή των δύο ομάδων στο παρκέ του Κλειστού του Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου», ο Παπάδος κατάφερε να ανοίξει και πάλι την ψαλίδα στο σκορ, φτάνοντας την διαφορά στους 7 και το 48-41.
Οι πρωταθλητές Λέσβου τα «χρειάστηκαν» στο τελευταίο μέρος του αγώνα, με την ομάδα της Ικαρίας να κάνει την αντεπίθεσή της με σκοπό να είναι αυτή που θα κατακτήσει την νίκη, αλλά τελικά, η ομάδα από την Λέσβο πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 4 πόντους διαφορά και το σκορ 65-69. Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο ΑΠΑΣ «τα Φανάρια» είχε επικρατήσει στο ντέρμπι του ΑΕ Δικαίου με 77-64.
Για την ομάδα της Γέρας, ο Γιάννης Ζεστός σημείωσε 22 πόντους, στην σημαντική νίκη της ομάδας της Λέσβου. Ακόμη, 14 πόντους είχε ο Μπουρούς, 12 ο Σίμου και 11 ο Καραδόπουλος.
Από την πλευρά του Ηρακλή, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τσούνης με 20 πόντους, με τον Τέσκο και τον Κατεχή να ακολουθούν με 17.
Στην επόμενη αγωνιστική, ο Παπάδος ήρθε αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Κυκλάδων, τον ΑΠΑΣ «τα Φανάρια», σε ένα παιχνίδι «τελικό», καθώς με νίκη, η ομάδα της Νάξου κλείδωνε την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική, ενώ, αν οι πρωταθλητές Λέσβου κατακτούσαν την νίκη θα έμεναν στο κόλπο της ανόδου.
Οι πρωταθλητές Λέσβου γνώριζαν πως είχαν πολύ δύσκολο έργο, καθώς αντιμετώπιζαν μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα, με διαμορφωμένο ρόστερ ειδικά για την διαδικασία των μπαράζ.
Η ομάδα της Νάξου, επιβεβαίωσε για ακόμα έναν αγώνα την ανωτερότητά της σε σύγκριση με τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παπάδου Γέρας και να επικρατήσει με το ευρύ 71-53.
Οι πρωταθλητές Κυκλάδων ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και με καλό μπάσκετ δημιούργησαν από νωρίς μια διαφορά 9 πόντων με το σκορ να βρίσκεται στο 14-23 στο τέλος του δεκαλέπτου.
Στην δεύτερη περίοδο ο ΑΠΑΣ κατάφερε να παίξει ακόμα καλύτερα και στις δύο άκρες του παρκέ και να εκτοξεύσει την διαφορά στους +20, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 24-44.
Ο Παπάδος γύρισε στην αναμέτρηση και παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό, μειώνοντας στους 18 και το σκορ στο 40-58.
Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς φαινόταν πως όλα είχαν κριθεί και τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει. Η διαφορά έμεινε στα ίδια επίπεδα, με το τελικό σκορ να είναι το 53-71.
Από 17 πόντους έκαστος είχανε Ιωάννης και Γρηγόρης Ζεστός για τους Γεραγώτες, με τον Καραδόπουλο να συμπληρώνει ακόμα 11.
Από την πλευρά των νικητών, ο Μάκαρης σημείωσε 19 πόντους, με τον Πολίτη να έχει άλλους 10.
Αυτή η ήττα εξάλειψε όποιες ελπίδες υπήρχαν για τον Παπάδο, μετατρέποντας την τελευταία αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Όμηρο Καλλιμασίας σε τυπική διαδικασία, με τους ερχόμενους αντιπάλους της Γέρας να έχουν επικρατήσει του ΑΕ Δικαίου.
Στο τελευταίο αυτό παιχνίδι, ο Παπάδος γνώρισε ακόμη μια ήττα, καθώς ο Όμηρος επικράτησε με 76-67. Ισορροπημένο το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ και την περίοδο να λήγει στο 22-22.
Η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στην δεύτερη περίοδο, με τον Όμηρο να καταφέρνει να ξεφεύγει και να πηγαίνει στο +8 με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 48-40, καθώς έπαιρναν την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Με την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο, ο Παπάδος θέλησε να πιέσει ώστε να μειώσει την διαφορά, κάτι που κατάφερε μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου, μαζεύοντας την διαφορά στους 5 και το σκορ στο 61-56.
Αυτή η προσπάθεια ανατροπής του Παπάδου όμως δεν καρποφόρησε, καθώς δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, με την διαφορά να φτάνει τελικά στους 9 πόντους υπέρ του Ομήρου και το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 76-67, με τον Παπάδο να γνωρίζει την τρίτη του ήττα στα 4 παιχνίδια της διαδικασίας των μπαράζ.
Πρωταγωνιστής για τους Γεραγώτες ο Γρηγόρης Ζεστός με 26 πόντους, σημαντική η συμβολή του Γιάννη Ζεστού με 17 καθώς και του Καραδόπουλου, επίσης με 17.
Από πλευράς Ομήρου, ο Ζυγούρας έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, πετυχαίνοντας 22 πόντους, με την αρωγή του να είναι ιδιαίτερα σημαντική στην νίκη της ομάδας του. Σημαντική και η συνεισφορά του Χατζηλάμπρου με 17 πόντους. Στο άλλο παιχνίδι, στην «φιέστα ανόδου» ο ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια» πέτυχε το απόλυτο, επικρατώντας και του Ηρακλή Ικαρίας, με τελικό σκορ 87-59.
Έτσι, το όνειρο της ανόδου για τον Παπάδο Γέρας έσβησε ακόμη μια φορά, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην Αθήνα, έχοντας πετύχει μια νίκη και τρεις ήττες σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που κλήθηκε να δώσει.
Ακολουθούν τα φιλμ των τριών αγώνων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ – ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 65-69
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-22, 32-27, 48-41, 65-69
Διαιτητές: Πολυχρόνης, Ορφανός
ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ (Τσούνης): Τσούνης 20, Τσιμπίδης 3, Βρούλος, Κατσάνος, Γρηγορόπουλος, Κατεχής 17, Καράφτης, Τέσκος 17, Τσιχλής 8.
ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Μπουρούς): Καραδόπουλος 11, Πετρόγιαννης, Λινάρδος 2, Ζεστός Ι. 22, Ζεστός Γ. 8, Μπουρούς 14, Μπουμπουλέντας, Σίμος 12.

ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ – ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ 53-71
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-23, 24-44, 40-58, 53-71
Διαιτητές: Ραχιώτης, Τσολάκος
ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Μπουρούς): Καραδόπουλος 11(1), Πετρόγιαννης, Λινάρδος 5(1), Ζεστός Ι. 17(3), Ζεστός Γ. 17, Μπουρούς 1, Μπουμπουλέντας, Σίμος 2.
ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (Κακαλιάς): Βουτυρόπουλος 2, Πρόκος 2, Καλαβρός, Πολίτης 10(2), Μάκαρης 19(2), Αθανασιάδης 7(1), Χαρός 7(1), Μυλωνάς 6, Καρβούνης 5(1), Μελάς 5(1), Γιαννούλης 3, Ονάσογλου 5(1).

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ – ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 76-67
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-22, 48-40, 61-56, 76-67
ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ (Μπόλιας): Ζυγούρας 22(6), Μόσχουρης 4, Τσιριγώτης 3, Φεγκουδάκης 11(2), Μακρίδης, Κανελλόπουλος 2, Χατζηλάμπρου Μ. 2, Χαμέτας 11(2), Μιχαλιός, Σιμιτσάκης, Αποστολίδης, Χατζηλάμπρου Ε. 17(3).
ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Μπουρούς): Καραδόπουλος 16(2), Πετρόγιαννης 2, Λινάρδος 5(1), Ζεστός Ι. 17, Ζεστός Γ. 26(2), Σίμος 1.
Η τελική κατάταξη των ομάδων:
1)ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια» 4-0
2)Όμηρος Καλλιμασίας 3-1
3) ΑΕ Δικαίου 2-2
4)Παπάδος Γέρας 1-3
5) Ηρακλής Ικαρίας 0-4

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση