Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: ‘’Πάει’’ στην Αθήνα για φιλικά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Για την Αθήνα ταξιδεύει σήμερα ο Αιολικός προκειμένου να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από την στιγμή που στο νησί δεν υπάρχουν αντίπαλοι στο επίπεδο των κυανόλευκων για φιλικά, ελήφθη η απόφαση η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη να πάει στην πρωτεύουσα για να δώσει τρία δυνατά παιχνίδια. Αρχικά αύριο Σάββατο ο Αιολικός θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Σχιστού όπου θα αντιμετωπίσει από ένα ημίχρονο το Κερατσίνι (16:30) και τον Χαραυγιακό (17:30). 

Ο κύκλος των φιλικών για την ομάδα της Μυτιλήνης θα κλείσει την Δευτέρα με τον Αήττητο Σπάτων σε 90λεπτο παιχνίδι. Ασφαλώς μέσα από αυτά τα τρία φιλικά ο Μανώλης Παπαματθαιάκης θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των κυανόλευκων λίγες μέρες πριν την έναρξη της Γ΄ Εθνικής.

 

Τελειώνει του Εμπουμπά!

Παράλληλα στα μεταγραφικά ο Αιολικός βρήκε στο πρόσωπο του Κονγκολέζου Ζαν Φρανσουά Εμπουμπά τον εκλεκτό για την επίθεση. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση των Μυτιληνιών, βρίσκεται ήδη στο νησί και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Από κει και πέρα ο Αιολικός κινείται και για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, που θα δώσει περισσότερη ποιότητα στο ήδη δυνατό ρόστερ.

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img