Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΦΕΚ. Αρ. φύλλου 4674, αριθμός Δ1.α/Γ.Π. οικ.61910-Τεύχος Δεύτερο (προνόμια εμβολιασμένων)

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Εκτός από τις κόκκινες – πράσινες – κίτρινες – πορτοκαλί – τιρκουάζ – σάπιο μήλο – φούξια – περλέ – πουά – γκρι, οι εμβολιασμένοι θα κυκλοφορούν ελεύθερα ΚΑΙ στις ΡΟΖ περιοχές-ζώνες.

*** Με την βεβαίωση εμβολιασμού κολλημένη στο κούτελο, μπορεί πια ΟΡΘΙΟΣ ο εμβολιασμένος να χορέψει Ζεϊμπέκικο – Τσιφτετέλι – Χασάπικο – Σούστα – Πεντοζάλη – Ποντιακά, καθώς και άλλα λικνίσματα που προβλέπει ο χορευτικός κώδικας (Σάλσα – Τάνγκο κ.ά.).

***  Σε μικτούς χώρους (όπου θα μπαίνουν με rapid test και ανεμβολίαστοι), αυτοί λοιπόν, οι ανεμβολίαστοι, θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα, και μάλιστα με τρύπα στη μέση, διότι θα τους επιτρέπεται ΜΟΝΟ να πίνουν (ούζο – ουίσκι – κρασί – μπίρα) με καλαμάκι, και δεν θα επιτρέπεται να τρώνε. Αυτό (το φαγητό), θα το δικαιούνται μόνο οι εμβολιασμένοι!!!!! 

*** Μειώνεται η τήρηση απόστασης για τους εμβολιασμένους από 1,5 – 2 μέτρα, σε μηδενική απόσταση  =  ΕΠΑΦΗ.  Άρα μπορούν και να… Για τους ανεμβολίαστους παραμένει το 1,5-2 μέτρα η απόσταση, εκτός από τα παράνομα ζευγάρια. 

*** Φαντάσου  να σου κάνουν λάθος εμβόλιο απ’ τα τόσα που κάνουμε (κορονοϊό – έρπη ζωστήρα – κανονική γρίπη – Β12) και να ξυπνήσεις μια μέρα με ενσωματωμένα κάλτσα και παντόφλα!!!!

*** Εμβολιασμένος με Pfizer ζητά εμβολιασμένη με Astra – Zeneca, με σκοπό την παρενέργεια…

*** Καθιστοί στις ταβέρνες – στα μπαρ – στα κέντρα διασκέδασης  – στα πιτσόμπαρα. Ευτυχώς που επετράπη στους εμβολιασμένους το όρθιο, να ξεπιαστούνε λίγο!!!!! 

*** Σκεφθείτε τι έχουν να πάθουν τα κουνούπια, που θα δοκιμάσουν απ’ όλα τα εμβόλια!!!!!!

*** Αρχίσαμε πάλι. Η πρώτη βαρβάτη θεομηνία την ονομάσανε  ΑΘΗΝΑ (αυτές πάνε αλφαβητικά)… Να υποθέσω ότι την επόμενη θα την ονομάσουν Βουβωνοκήλη;;;;;;;;

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img