Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βασικός ο Βούρος, έπαιξε ως αλλαγή ο Χατζηγιοβάνης, δεν αγωνίστηκε ο Μανούσος

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Λεσβιακό ενδιαφέρον είχαμε στην 11η αγωνιστική της Super League.

Ο Πραξιτέλης Βούρος αγωνίστηκε βασικός σε όλο το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ιωνικό στο οποίο η Κρητική ομάδα επικράτησε 2-1 και κάνει όνειρα για εξάδα. Ο Βούρος, που φέτος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νίκου Νιόπλια, παίζοντας βασικός στα περισσότερα παιχνίδια, είχε καλή παρουσία και στο ματς απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας. Συγκεκριμένα ο 26χρονος Μυτιληνιός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε δέκα από τα έντεκα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει και ένα γκολ, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ.

Από τον πάγκο ήρθε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Μυτιληνιού εξτρέμ νίκησε 2-0 και βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς, μόλις στο -1 από τον τέταρτο ΟΦΗ και στο -2 από τον τρίτο ΠΑΟΚ. Ο Χατζηγιοβάνης πήρε την θέση του Αϊτόρ στο 75ο λεπτό, χωρίς ωστόσο να κάνει αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο λόγω και του μικρού χρόνου συμμετοχής που πήρε.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μανούσος δεν αγωνίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ο Μυτιληνιός επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, που δεν του επέτρεψε να δώσει το παρών στην Ριζούπολη.

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img