Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΛΗΜΝΟΣ: Αγωνιστική των γκολ, αλλά και των παραπόνων!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Κεραυνός, Κάσπακας, Ηρακλής και Φιλοκτήτης επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη δεν έλειψαν οι φωνές για την διαιτησία σε κάποια παιχνίδια. 

Ο Κεραυνός συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα μετά τη νίκη του 1-0 απέναντι στους Αργοναύτες που έχουν παράπονα για την διαιτησία, βγάζοντας μάλιστα και ανακοίνωση. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες έδειξαν πως ήθελαν τους βαθμούς της νίκης με το παιχνίδι πάντως να είναι αρκετά κλειστό. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο πρώτο μέρος από τον Μαρουκάκη με ψηλοκρεμαστό σουτ. Στην επανάληψη οι Αργοναύτες προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση, όμως η άμυνα των γηπεδούχων είχε κλείσει καλά τους χώρους. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Κριάρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Στο γκολ κρίθηκε και η αναμέτρηση του Κάσπακα που επικράτησε με αρκετή δυσκολία 1-0 του Άρη, που διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία. Η ομάδα του Μούδρου παρουσίασε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο με τον Κάσπακα να δυσκολεύεται να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Στη μοναδική φάση που αδράνησε η άμυνα του Άρη, ο Κάσπακας κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης με τον Ορέστη Καντάρα. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε παρά την προσπάθεια και των δύο ομάδων, με τον Άρη μάλιστα να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Σαλαμουσάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Γκολ και θέαμα είχαμε στο Κοντοπούλι όπου ο Ηρακλής νίκησε με το εντυπωσιακό 6-3 την Ηφαιστία που παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στο παιχνίδι. Πάντως η ομάδα της Ατσικής μπήκε δυναμικά στο ματς και κατάφερε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ με τους Κουδουνά και Δημήτρη Κρίκη. Όμως στην επανάληψη η Ηφαιστία κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Διακογιάννη, ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έφθασε στην ισοφάριση με τον Τσομπανέλλη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαστορόπουλου, εξέλιξη που εκμεταλλεύτηκε ο Ηρακλής που έφθασε στο 2-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Δημήτρη Κρίκη. Ωστόσο η ομάδα του Κοντοπουλίου δεν παράτησε το παιχνίδι και έφερε το ματς εκ νέου στα ίσια με τον Τσομπανέλλη. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, που με δύο γκολ του Ταμβάκη και ένα του Μανουσάκη ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-6, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Τέλος, νίκη μετά από καιρό πήρε ο Φιλοκτήτης επί της ΑΕ Λήμνου με 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, μιας και η ΑΕΛ είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Φλαμούρ, Αποστολάκης, Κληρονόμος και Ρεπανίδης βρήκαν δίχτυα από τον Φιλοκτήτη που έφθασε τους επτά βαθμούς. 

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

  • Κεραυνός – Αργοναύτες 1-0
  • Φιλοκτήτης – ΑΕ Λήμνου 4-0
  • Κάσπακας – Άρης 1-0
  • Ηφαιστία – Ηρακλής 3-6

Βαθμολογία

  1. Κεραυνός  24  31-6
  2. Κάσπακας  23  30-5
  3. Ηρακλής  19  36-13 
  4. Αργοναύτες  17  16-10
  5. Άρης  7  7-21
  6. Φιλοκτήτης  7  8-26
  7. Ηφαιστία  4  5-22
  8. ΑΕ Λήμνου  3  2-32

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img