Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ: Επιστρέφουν στην δράση Παπάδος Γέρας και Θησέας!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, η ΕΟΚ αποφάσισε την επανεκκίνηση των εθνικών κατηγοριών από αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε αυτό σημαίνει ότι ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους εκπροσώπους μας. 

Στη Γ΄ Εθνική των ανδρών ο Παπάδος Γέρας ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά, υποδεχόμενος στο κλειστό της Νεάπολης, την Κυριακή, στις 15:00 τον Τελεθριακό, σε ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Η ομάδα του Γιώργου Καραμβάλη θέλει οπωσδήποτε το ροζ φύλλο αγώνα για να ξεκολλήσει από τη μία νίκη και να πάρει ανάσα εν όψει της συνέχειας, απέναντι σε μία ομάδα που έχει και εκείνη μία νίκη, άρα καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Απεναντίας ο εκπρόσωπός μας στην Α2 γυναικών, Θησέας Παναγιούδας, καλείται να βγάλει εις πέρας διπλή αποστολή στην Αθήνα. Αρχικά σήμερα θα δώσει το εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Εύνικο, με το τζάμπολ να γίνεται στις 15:45, ενώ την Κυριακή τρία τέταρτα νωρίτερα θα αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη. Και τα δύο παιχνίδια έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Στρατή Αλμπάνη, που θα έχει πάντως στην αποστολή μετά από καιρό τις Νάκη και Ψημίτη. 

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img