Ημιμαραθώνιος αγάπης στη Μυτιλήνη

Spread the love


Έναν ημιμαραθώνιο αγάπης, τον Ημιμαραθώνιο Λέσβου, που είναι η πρώτη διήμερη δραστηριότητα τρεξίματος μη αγωνιστικού περιεχομένου για την πόλη της Μυτιλήνης, διοργανώνει το αθλητικό σωματείο «Εν Γνώσει» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Φεβρουαρίου, με στόχο την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας παράλληλα με την προώθηση του αθλητισμού. Στη διοργάνωση, μάλιστα, θα συμμετέχουν δρομείς όχι μόνο από τη Λέσβο αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, μερικοί από τους οποίους συγκαταλέγονται στους κορυφαίους Έλληνες δρομείς ημιμαραθωνίων και μαραθωνίων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Σάββατο 12 Φεβρουαρίου: Έναρξη Αγώνων (12:00)

 Η απόσταση των 1.000μ., 2.500μ., Family Running 2.500μ. και 5.000μ. διάφορων κατηγοριών. Ειδικότερα, η δράση των 1.000μ. αφορά παιδιά από 6 μέχρι 14 ετών, καθώς και τις συμμετοχές ΑΜΕΑ κατηγοριών (Ανδρών – Γυναικών) T20 & T35-T38. Στην απόσταση των 2.500μ. και 5000μ. θα συμμετάσχουν οι ηλικίες 15+, όπου και θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες. Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή Τσαμάκια.

-Κυριακή 13 Φεβρουαρίου: Έναρξη αγώνων (08:00)

Δύο δράσεις των 10 χλμ. και 21 χλμ. για ενήλικες με διαχωρισμό ηλικιακών κατηγοριών και σημείο έναρξης & τερματισμού την Πλατεία Σαπφούς. Στον ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων, οι αθλητές θα κάνουν αναστροφή στο νέο αεροδρόμιο, θα κατευθυνθούν προς το Άγαλμα στην πίσω πλευρά του Κάστρου και θα τερματίσουν στην Πλατεία Σαπφούς. Στην απόσταση των 10 χλμ.  η αναστροφή θα πραγματοποιηθεί κοντά στην διασταύρωση του οικισμού Πληγώνι και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδρομή. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα: www.aegeanevents.gr

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση