“Κάρβουνο” αποθήκη στην Αρίσβη

Από την φωτιά χθες το πρωί στην Αρίσβη
Spread the love


Παρανάλωμα του πυρός έγινε χθες το πρωί αποθήκη στον αύλειο χώρο μονοκατοικίας στην Αρίσβη λόγω φωτιάς που ξέσπασε, πιθανότατα από βραχυκύκλωμα. Αν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, οι ζημιές που συνέβησαν είναι μεγάλες, αφού κάηκαν ολοσχερώς ένα σκάφος με το τρέιλερ, ένα αγροτικό αυτοκίνητο και ένα μικρό τρακτέρ.

Το συμβάν εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί λίγο έξω από τον οικισμό της Αρίσβης, στον δρόμο που οδηγεί στις εκβολές του Τσικνιά. Αρχικά έσπευσαν άνδρες με οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καλλονής, ενώ λίγο αργότερα ζητήθηκε ενίσχυση και από την Υπηρεσία Μυτιλήνης. 

Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες η φωτιά βρισκόταν ήδη σε πλήρη εξέλιξη, ενώ δίπλα από την αποθήκη βρίσκεται το σπίτι των ιδιοκτητών. Αφού διασφάλισαν ότι οι φλόγες δεν θα επεκταθούν περαιτέρω, απομάκρυναν δύο φιάλες υγραερίου που βρίσκονταν στην αυλή και προσπάθησαν να σώσουν ό,τι είχε μείνει όρθιο μέχρι αυτή την στιγμή. Το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν κατά τη 1 το μεσημέρι και η Πυροσβεστική διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση