Επίσκεψη-αστραπή Χαρδαλιά στη Λέσβο

Κατά την άφιξη του Υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά με ελικόπτερο, χθες, στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης
Spread the love


Επίσκεψη-αστραπή πραγματοποιεί από χθες το βράδυ ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στη Λέσβο, ο οποίος σήμερα το πρωί πρόκειται να επισκεφτεί φυλάκιο του στρατού και κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ενώ στις 11:30 πρόκειται να αναχωρήσει για τα Ψαρά.

Ο Υφυπουργός Άμυνας έφτασε στις 7:00 χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με ελικόπτερο από τη Λήμνο, καθώς έχει ξεκινήσει από το πρωί χθες μία μεγάλη περιοδεία από Σκύρο, Άγιο Ευστράτιο, Σαμοθράκη και Λήμνο με διανυκτέρευση στη Μυτιλήνη.

Τον Υφυπουργό υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος, Νικόλαος Φλάρης και ο στρατιωτικός διοικητής Λέσβου Υποστράτηγος Δημήτρης Τσιπίδης.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει αρχικά επίσκεψη στο στρατηγείο στην Παγανή, στο Επιτηρητικό Φυλάκιο «Προβοσκίδας», στην κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού «Πολεμιστής» και σε Ναυτικό Παρατηρητήριο.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση