Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οριστικά στην Α’ Κατηγορία Αλκιβιάδης και Παπανικολής!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αλκιβιάδης και Παπανικολής εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στην Α’ Κατηγορία μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής των playoff.

Ο Αλκιβιάδης έφυγε από την Πέτρα με τους τρεις βαθμούς μετά το 3-2 επί του Αχιλλέα, εξασφαλίζοντας οριστικά την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Κάτω Τρίτους κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο μόλις από το 14ο λεπτό μετά την αποβολή του Λαμπούκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το σύνολο του Βασίλη Σταυρινού, είχε σε μεγάλη μέρα τον Μιχάλη Χατζηβαγιάννη ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Από την πλευρά του ο Αχιλλέας ισοφάρισε σε 1-1 με το πέναλτι του Σούπουλη και σε 3-2 στις καθυστερήσεις με τον Διαμαντή Ράμα

Να σημειωθεί πως και η ομάδα της Πέτρας ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Λάμι στο 82’ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Εντούτοις ο Αλκιβιάδης βγήκε νικητής από την αναμέτρηση, παίρνοντας οριστικά το εισιτήριο της επιστροφής στην Α’ Κατηγορία, ενώ του μόνο που του απομένει να διεκδικήσει είναι ο τίτλος στην Β’ Κατηγορία, έχοντας αποκτήσει διαφορά δύο βαθμών από τον ανταγωνιστή του σε αυτό τον στόχο, Παπανικολή που ναι μεν έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Μακαρέα, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει και εκείνος την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Σε αυτό το παιχνίδι ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες με την ομάδα της Ερεσού να προηγείται 1-0 με το γκολ του Χατζηδιαμαντή, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το φινάλε, δεχόμενη την ισοφάριση από το πέναλτι του Δημήτρη Ιντζιρτζή με τους φιλοξενούμενους πάντως να διαμαρτύρονται πως δεν υπήρξε παράβαση. 

Τέλος, ο Πολιχνίτος νίκησε στα playoff για δεύτερη συνεχόμενη φορά αυτή τη φορά 1-0 τον Αστέρα/Ορφέα εκτός έδρας. Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Δημήτρη Παπουτσέλλη, σημείωσε ο Πορτογλής στο 80’ λεπτό και μετά την ήττα του Αχιλλέα από τον Αλκιβιάδη, ο Πολιχνίτος βρίσκεται πλέον μόνος τρίτος στην βαθμολογία των playoff. 

Playoff

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

  • Αχιλλέας – Αλκιβιάδης 2-3
  • Μακαρέας – Παπανικολής 1-1
  • Αστέρας/Ορφέας – Πολιχνίτος 0-1

Η βαθμολογία

  1. 1.Αλκιβιάδης  35  25-9
  2. 2.Παπανικολής  33  18-4
  3. 3.Πολιχνίτος  23  15-8
  4. 4.Αχιλλέας  22  12-14
  5. 5.Μακαρέας  19  6-19
  6. 6.Αστέρας/Ορφέας  10  5-27
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img