Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«ΘΑΛΛΟΝ ΕΛΑΙΑΣ»: Ένας μαγευτικός χώρος για την εκδήλωσή σας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ένας μαγευτικός χώρος, σε ένα καλαίσθητο και προσεγμένο περιβάλλον, με θέα το ειδυλλιακό και μοναδικό τοπίο του κόλπου της Γέρας, το Θαλλόν Ελαίας, είναι η ιδανική επιλογή για τη φιλοξενία της κοινωνικής σας εκδήλωσης. Γάμος ή βάφτιση, πάρτι γενεθλίων ή οποιαδήποτε άλλη δεξίωση μπορεί να διοργανωθεί σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Λέσβου, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από τη Μυτιλήνη, και με τον επαγγελματισμό της ομάδας της επιχείρησης.

Ακόμη και το όνομά του, όμως, είναι ενδεικτικό του χαρακτήρα του χώρου. «Θαλλόν Ελαίας» ή αλλιώς βλαστάρι της ελιάς, ό,τι πιο χαρακτηριστικό για μια περιοχή όπου οι ελαιώνες γεμίζουν τον ορίζοντα και παντρεύονται ιδανικά με το γαλάζιο της θάλασσας! 

Το καφέ-εστιατόριο βρίσκεται κοντά στα Θέρμα, ακριβώς πάνω από τον κόλπο Γέρας. Είναι επισκέψιμο καθημερινά για οποιονδήποτε θέλει να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του, με εξαιρετικές γεύσεις, σε ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον, το οποίο έχει διακοσμηθεί με γούστο και έμφαση στη λειτουργικότητα και την άνεση. Μετατρέπεται όμως και σε έναν πανέμορφο χώρο δεξιώσεων για κάθε εκδήλωση, με το προσωπικό να επιμελείται τον μπουφέ με βάση τις ανάγκες σας και με γεύσεις της επιλογής σας.

Χειροποίητη πίτσα, λαχταριστά μπέργκερ, πλούσιες σαλάτες, μακαρονάδες, αλλά και κρέπες αλμυρές και γλυκές συνθέτουν την γκάμα των γεύσεων, ενώ υπέροχα χειροποίητα γλυκά, όπως σπιτική πορτοκαλόπιτα, σοκολατόπιτα, αλλά και αρωματικό γαλακτομπούρεκο συνοδεύουν καθημερινά τον καφέ ή το ρόφημά σας.

Το «Θαλλόν Ελαίας» βρίσκεται στα Θέρμα του κόλπου Γέρας, στο 6ο χιλιόμετρο Μυτιλήνης – Καλλονής και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στα τηλέφωνα 6942809303 και 22510 86220. Μπορείτε να επισκεφθείτε το «Θαλλόν Ελαίας» και στη σελίδα του στο Facebook: Θαλλόν Ελαίας.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img