Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προχωρούν τα έργα στην Μόρια

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό γήπεδο Μόριας το οποίο αναμένεται να αλλάξει εικόνα το επόμενο διάστημα. Ήδη τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι έτοιμο το γήπεδο όταν θα ξεκινήσει η νέα χρονιά. Σημαντικά έργα τα οποία θα αναβαθμίσουν την μέχρι τώρα εικόνα που παρουσίαζε το γήπεδο με αποκορύφωμα την κερκίδα των φιλάθλων, η οποία σε ένα μεγάλο μέρος είχε ανοίξει και εγκυμονούσε κινδύνους. 

Η κερκίδα αυτή κατεδαφίστηκε και θα πέσουν θεμέλια για να προστεθεί νέα, η οποία και θα λύσει το πρόβλημα. Επίσης η αναβάθμιση των αποδυτηρίων τα οποία δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, χρειάζονται φρεσκάρισμα με βάψιμο των τοίχων εσωτερικά, εξωτερικά και περιμετρικά καθώς και εργασίες στα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά. Όπως έγινε επίσης γνωστό στο γήπεδο θα γίνει και αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου ο οποίος είναι μεγάλος, ενώ θα ανοίξει και το κυλικείο ώστε ο κόσμος να εξυπηρετείται. 

Για την αποκατάσταση των παραπάνω εργασιών η χρηματοδότηση έγινε από το ταμείο αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης με το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης να έχει την επίβλεψη των έργων.

Όπως μάλιστα μας δήλωσε ο κοινοτάρχης Μόριας Γιάννης Μαστρογιάννης τα συγκεκριμένα έργα κρίνονται αναγκαία και δεν θα είναι τα μοναδικά αφού θα ακολουθήσουν μελλοντικά και άλλα ώστε το Καραπαναγιώτειο δημοτικό γήπεδο να γίνει ακόμη καλύτερο και να φιλοξενεί ομάδες και κόσμο που θα το χαίρονται.     

«Πιστεύω πως οι εργασίες κυλάνε έτσι όπως τις έχουμε προγραμματίσει και στα μέσα του επόμενου μήνα πιστεύω να τις έχουμε ολοκληρώσει. Θα ήθελα να  ευχαριστήσω τον κ. Παναγιώτη Μαστραντωνά ο οποίος μας βοηθά  με την παρουσία του και θα είναι αυτός ο υπεύθυνος για το γήπεδο», είπε ο κοινοτάρχης Μόριας. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img