Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πέντε οι όμιλοι και σέντρα στις 13 Νοεμβρίου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Οριστικοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 καθώς και ο αριθμός των ομίλων. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρώτη σέντρα στη Γ΄ Εθνική θα δοθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ενώ το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους και όχι σε τέσσερις ή έξι ομίλους. Από κει και πέρα, όσον αφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος, αυτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου ή Παρασκευή 4 του μήνα, κάτι που θα γίνει γνωστό άμεσα. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον καταρτισμό των ομίλων υπάρχει μία κατεύθυνση, ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν τις επόμενες ώρες. Από τους πέντε ομίλους που ο καθένας θα περιέχει 14 ομάδες, οι δύο θα περιλαμβάνουν τις ομάδες της Βορείου Ελλάδας, ένας όμιλος θα γίνει για τις ομάδες της Κρήτης, ενώ σε έναν όμιλο θα τοποθετηθούν οι ομάδες της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας. Επίσης ένας όμιλος θα δημιουργηθεί για τις ομάδες της Πελοποννήσου στον οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα τοποθετηθεί και ο Αιολικός, που κατά το παρελθόν έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές τις ομάδες από την Πελοπόννησο. 

Το ζήτημα είναι ποιες ομάδες και από ποιες ενώσεις θα συμπληρώσουν τον συγκεκριμένο όμιλο. Αυτή τη στιγμή στον όμιλο είναι επτά ομάδες, αυτές της Πελοποννήσου και ο Αιολικός και πιθανότατα θα γίνουν οκτώ με την τοποθέτηση ομάδας από τις Κυκλάδες, που μάλλον θα είναι η Μύκονος. Αυτό σημαίνει πως μένουν άλλες έξι κενές θέσεις για να συμπληρωθεί ο όμιλος. Κάπως έτσι αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα στις ΕΠΣ Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά για το σε ποιον όμιλο θα βάλουν τις ομάδες τους, ενώ στο παιχνίδι είναι η Εύβοια και η Ζάκυνθος που επίσης αναζητούν όμιλο για να αγωνιστούν. 

 

Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Αιολικός…

Στον Αιολικό περιμένουν με αγωνία να μάθουν τους αντιπάλους τους στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο συνεχίζουν κανονικά τις μεταγραφές, αποκτώντας τρεις ακόμη νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Νίκο Λέλο, Μιχάλη Άνθη και Παύλο Μαρκή. Ο Λέλος είναι 19 ετών, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και την προηγούμενη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας. Ο 18χρονος Άνθης αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και το καλοκαίρι ακολούθησε μέρος της προετοιμασίας του Θεσπρωτού, ενώ προέρχεται από τον Ολυμπιακό Κ19, με τον οποίο αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League. 

Τέλος, ο Μαρκής, είναι 22 ετών, τερματοφύλακας και προέρχεται από την Ηλυσιακό, ενώ μέχρι πρότινος ακολουθούσε την προετοιμασία του Ηροδότου στην Super League 2. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img