Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ: Προσλήψεις για τα Κάστρα Μυτιλήνης και Άντισσας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Νέες προσλήψεις ανακοίνωσε, χθες, η Αρχαιολογία για την εκτέλεση δύο έργων, την αποκατάσταση του Οθωμανικού Ιεροδιδασκαλείου στο Κάστρο Μυτιλήνης και την ανάδειξη του Μεσαιωνικού Κάστρου της Άντισσας.

Για τις εργασίες στο Κάστρο Μυτιλήνης θα προσληφθούν δύο υπάλληλοι για 6 μήνες και συγκεκριμένα:

  • 1 ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού (με εξειδίκευση στην αποκατάσταση μνημείων)
  • ΥΕ Εργατών (με εμπειρία σε αναστηλωτικές εργασίες). 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας, στην διεύθυνση: Σαπφούς 22, Τ.Κ. 81131, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, υπ’ όψιν κ. Παχού Ευφροσύνης (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087, 22510 40716), έως τις 4 Δεκεμβρίου.

Τα ειδικά προσόντα πρόσληψης που ζητούνται για τις δύο θέσεις είναι:

ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών 

  • Πτυχίο ΑΕΙ τμήματος Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ
  • Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων, υπηρεσιών διαδικτύου και σχεδιαστικού προγράμματος τύπου autocad
  • Αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον εξάμηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης και τη φύση του υποέργου

ΥΕ Εργατών με εμπειρία σε αναστηλωτικές εργασίες

  • Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
  • Αποδεδειγμένη εμπειρία

Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με το προσόν του απολυτηρίου τίτλου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, μπορούν να επιλεγούν και υποψήφιοι χωρίς τίτλους σπουδών, αλλά με συναφή εμπειρία.

Και στην Άντισσα

Για την ανάδειξη του Μεσαιωνικού Οβριόκαστρου της Άντισσας θα προσληφθεί ένας ΥΕ Εργάτης με εμπειρία στις αναστηλωτικές εργασίες, για 2 μήνες. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:

  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα, όπως αναφέρονται και στην προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.
  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Υπεύθυνη Δήλωση.

Για τους υποψηφίους της κατηγορίας ΥΕ γίνονται επιπλέον δεκτά:

  • Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ (για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας), η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι άνεργος έως και την ημερομηνία έκδοσης της ανωτέρω βεβαίωσης. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για την απόδειξη ύπαρξης ανήλικων τέκνων, πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, όπως ορίζεται στο παράρτημα του ΑΣΕΠ).
  • Για την απόδειξη της πολυτεκνικής ιδιότητας, απαιτούνται αθροιστικά: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου, πρόσφατης έκδοσης, όχι παλαιότερης των 2 μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε).

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν μεταξύ άλλων τις παροχές ρεύματος, ύδρευσης, τηλεφώνου και ίντερνετ, εργασίες στερέωσης και αποκατάστασης της εισόδου, γεωτεχνική έρευνα και μελέτη, ηλεκτρομηχανική μελέτη, μελέτη διαμόρφωσης αρχαιολογικού χώρου, μελέτη φωτισμού, μελέτη ανάλυσης κονιαμάτων, μελέτες αποστράγγισης αρχαιολογικού χώρου, μελέτες αρχιτεκτονικής αποκατάστασης και μελέτες δομικής αποκατάστασης.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img