Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δεκέμβρης; Ωχ μανούδαμ…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Όσοι θέλετε ΔΩΡΕΑΝ ΞΥΛΑ, δεν παίζει τίποτα, απλά τώρα που τράβηξα την προσοχή σας, ήθελα να σας ενημερώσω ότι πωλείται σκρίνιο σε πολύ καλή κατάσταση μόνο 350 ΕΥΡΩ, με δώρο 6 ποτήρια βανίλιας και δυο πακέτα μακαρόνια Stella νούμερο 6.

*** Πάντα μου έλεγε η μάνα μου, «Να σε φωτίζει ο Θεός – να σε φωτίζει ο Θεός», είδα κι εγώ ότι ο Θεός δίνει σε άλλους προτεραιότητα, και είπα μέρες που είναι, εκτός από το  δεντράκι στο σπίτι μου να βάλω μια σειρά από λαμπάκια τυλιγμένα απάνω μου (με μπαταρίες). Κι έτσι τουλάχιστον για αυτές τις μέρες, και το χατίρι της μάνας μου θα κάνω, «θα είμαι φωτισμένος», και θα ανταγωνιστώ και τον Δήμαρχο…

*** Σωστός ο Τάκης που αφήνει στην διαθήκη του, όλα όσα έχει στην γειτόνισσα η οποία δεν «έπασχε ποτέ από ημικρανίες», και στην γυναίκα του, αφήνει 2 πακέτα DEPON!!!!!!

*** Χτες μια παρέα πήγαμε στην ταβέρνα του Φώτη και φάγαμε βατραχοπόδαρα μοσχαρίσια, μούρλια. Τις προάλλες είχαμε φάει κοτόπουλο αρνίσιο. Καλά ε; Έγλυφα και τα δάκτυλα των… ποδιών μου! Θα ξαναπάμε αύριο Σάββατο, έχει σπεσιαλιτέ ημέρας, ψαρονέφρι κόκορα πανέ και γεμιστά αυγά στρουθοκαμήλου! Ε! ρε κάτι αρώματα που θα… απελευθερωθούν!!!!! 

*** Πάντως μην αγχώνεστε, η Κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τους Τούρκους να μας παραβιάζουν καθημερινά τα σύνορά μας και ενημερώνει την Ευρωπαϊκή Ένωση… για να είναι κι αυτή ενήμερη!!!! Μου θυμίζει γυναίκα που την βιάζουν δίπλα σε Αστυνομικό τμήμα, φωνάζει βοήθεια προς τον αστυνομικό για τον βιασμό που της γίνεται, κι εκείνος της απαντά «μην στεναχωριέσαι, το καταγράφω, και το παρακολουθώ κι εγώ στενά»!!! Ωραία οικογένεια είμαστε στην Ευρώπη.

*** Είναι δυνατόν 20 μέρες να ζήσω χωρίς Πισπιρίγκου και Λιγνάδη; Καλά εγώ. Την υπόλοιπη ελληνική κοινή γνώμη δεν την σκέπτονται τα άκαρδα ΜΜΕ, που την αφήνουν ανενημέρωτη; Καλά που τους βγήκε ο σεισμός και η κιβωτός… και μας «ενημερώνουν»…

*** Καλό μήνα.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img