Συναγερμός για φωτιά σε αεροπλάνο

Spread the love

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης πριν από λίγο κατά την προσγείωση του μικρού αεροσκάφους της Ολυμπιακής  στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης,  καθώς υπήρξε ένδειξη στο πιλοτήριο για φωτιά σε κινητήρα (δεν ξέσπασε φωτιά) κατά την προσγείωση. Εκτός από την Πυροσβεστική δύναμη του αεροδρομίου χρειάστηκε να κινηθεί και αυτοκίνητο από τη Μυτιλήνη ενώ κινήθηκε και η αστυνομία. Οι επιβάτες που βρισκόταν εντός στο αεροσκάφους βγήκαν κανονικά με ασφάλεια χωρίς πρόβλημα ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μας το αεροπλάνο είναι ζωσμένο από τα πυροσβεστικά αυτοκίνητα που βρίσκονται γύρω του για κάθε ενδεχόμενο και θα ελεγχθεί από ειδικό συνεργείο για να ξαναπετάξει.

 Η δεύτερη πτήση από την Αθήνα με την προσγείωση του μεγάλου αεροπλάνου της sky express έγινε κανονικά πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο αεροδρόμιο.

Να σημειωθεί ότι ο πιλότος κατά την προσγείωσή του εξέπεμψε σήμα κινδύνου γεγονός που έθεσε μπροστά σε μια σοβαρή και πρωτόγνωρη κατάσταση την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας η οποία χειρίστηκε άριστα το θέμα εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα  που προβλέπονται ενώ οι επιβάτες έφυγαν αρχικά χωρίς της βαλίτσες τους οι οποίες εκφορτώθηκαν αργότερα.

Προφανώς και δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο ενώ οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από τη λήψη που έκαναν επιτόπου στο σημείο τα Νέα της Λέσβου.

Όπως έχουν γράψει τα Νέα της Λέσβου από τις προηγούμενες ημέρες,, στις 25 Μαρτίου το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης απελευθερώθηκε από τα έργα που εκτελούνταν (και το κρατούσαν κάθε Τρίτη κλειστό) για την διάρκεια της τουριστικής περιόδου καθώς από τον Οκτώβριο αναμένεται να κλείνει και πάλι για μία μέρα κάθε εβδομάδα για τη συνέχεια των έργων.

 

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση