Απ’ άκρου εις άκρον… σκορδαλιά!

Spread the love

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Ρε μήπως εμείς οι άντρες δουλεύουμε με φωτοκύτταρο; Γιατι άμα δούμε «πηγή ενέργειας»… ανάβουμε αμέσως!!!!!

*** Άλλο να πρέπει να πιάσεις 18.286 μόρια, για να μπεις Νομική, κι άλλο να πιάνεις το κατάλληλο μόριο, και να μπαίνεις στο Δημόσιο!!!!!

*** Μάγκα μου, άλλο το Ο.Π.Ε.Κ.Π.Ε, κι άλλο το Κουπεπέ. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το Κουπεπέ είναι σοβαρό πράγμα!

*** Τελικά όλοι τους ΟΠΕΚΕΠίζανε! Όλοι τα ήξεραν και κανείς δεν έσπαγε το απόστημα. Απλά τους βόλευε αυτό που βρίσκανε από τους προηγούμενους και το συνεχίζανε. Και το ΠΑΣΟΚ (Δημιουργός του αποστήματος, δεκαετίες πριν από ό,τι θυμάμαι), και η ΝΔ (χαζή ήταν); Αφού το «πράγμα απέδιδε!!!», αλλά  και ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα της Πρώτης φορά Αριστερά, «βολευτήκανε» με τα αγροτικά πάρτι (αφού δεν άνοιγε μύτη). Αν δεν ήταν λοιπόν η Εισαγγελέας της Ε.Ε., να εντοπίσει και να κινήσει τις διαδικασίες δίωξης για όλο αυτό το αγροτικό  πάρτι δεκαετιών, ούτε καν θα κουνιότανε φύλλο. Και θα περνάγαμε εμείς καλά… κι αυτοί καλύτερα!!! Αυτό είναι το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!! Κι ας αφήσουν τις τηλεοπτικές ανούσιες κοκορομαχίες που κάνουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων για το θέμα αυτό, προσπαθώντας να πείσουν το φιλοθεάμον κοινό, διότι τους πιστεύουν πλέον (το ελπίζω), ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!

*** Φιλενάδα, να ξέρεις ότι τους λείπεις, διότι, δεν πρόλαβαν να σε αντικαταστήσουν

*** Και ο Πύργος του Πειραιά, από την εποχή της κατασκευής του το 1972, όπως θυμάμαι, για 5 δεκαετίες ολόκληρες είχε κριθεί ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ (έως το 2021-23 που επισκευάστηκε) προς χρήση.  Τουλάχιστο 26 όροφοι, ένα τεράστιο κτίριο στο κέντρο του Πειραιά θεόκλειστο. Αλλά ρε φίλε ήταν βαμμένο, με όλα του τα τζάμια εντάξει (δεν ήταν σπασμένα), και δεν ήταν μια ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ και ΑΠΑΙΣΙΑ παρουσία ενός τεράστιου κτιριακού-τέρατος, που να σου δημιουργεί αποστροφή και θλίψη μόλις το κοιτάς.  Με το που έμπαινε το καράβι στον Πειραιά, δεν σου προκαλούσε καμία αρνητική εντύπωση. 

Απλά ήταν ένα μέρος της συνολικής άσχημης τσιμεντούπολης του Πειραιά, για τα μάτια ημών των νησιωτών που είχαμε άλλες εικόνες και παραστάσεις για το τι είναι όμορφο και καλαίσθητο κτίριο ή όχι. Γιατί λοιπόν, να μην γίνει το ίδιο με το ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ κτίριο του ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ; Αφού λοιπόν είναι ακατάλληλο, δώστε 50-100 μεροκάματα, ο Δήμος, η Περιφέρεια, η Μητρόπολη δεν ξέρω, και βάψτε το εξωτερικά τουλάχιστον, αντικαταστήστε τα σπασμένα τζάμια, ώστε να μην είναι  ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ και ΘΛΙΒΕΡΗ η πρώτη εντύπωση του επισκέπτη που έρχεται με το καράβι στο νησί μας, χαλώντας την όμορφη εικόνα της υπόλοιπης Μυτιλήνης.

*** Το μπέρδεμα ρε φίλε, είναι να έχεις κέφια, και να μην θυμάσαι πού τα έχεις βάλει… 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση