Οι διεκδικητές, τα όπλα και τα «τρωτά» σημεία

Spread the love

Για τους επιτελείς των κομμάτων το ενδιαφέρον εστιάζεται στις βουλευτικές εκλογές τις οποίες η κυβέρνηση προσδιορίζει στο τέλος της θητείας της, το Σεπτέμβριο του 2019 – αν και τα σενάρια για πρόωρες πάντοτε υπάρχουν στο τραπέζι – όμως για τους «υποψηφίους» των αυτοδιοικητικών εκλογών, η χρονιά αυτή είναι κρίσιμη για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να οργανώσουν τον προεκλογικό τους αγώνα.

Στο πλαίσιο αυτό, από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς αρχίζει ν’ ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο και τα «μαγειρέματα» υποψηφίων, ιδιαίτερα στην Περιφέρεια, καθώς το Βόρειο Αιγαίο είναι μια απαιτητική περιφέρεια λόγω του νησιωτικού χαρακτήρα του. Πέρα από τις πολιτικές προσβάσεις και την αναγνωρισιμότητα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν και την… οικονομική δυνατότητα να στηρίξουν έναν προεκλογικό αγώνα, που θα απαιτήσει συνεχείς μετακινήσεις σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας….

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση