Δικαιοσύνη για τα Τέμπη ζητούν από την πλατεία Σαπφούς

Spread the love

Σε μαζική συγκέντρωση προχωρά αυτή την ώρα το Εργατικό Κέντρο Λέσβου στην πλατεία Σαπφούς, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων για τη δικαίωση των θυμάτων των Τεμπών. Στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας βρίσκεται η απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι, πατέρα του Ντένις που συνεχίζει την απεργία πείνας, με αίτημα την εκταφή του γιου του, προκειμένου να πραγματοποιηθούν πλήρεις ιατροδικαστικές εξετάσεις. Το αίτημα της εκταφής έγινε τελικά δεκτό, ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει τον αγώνα, απαιτώντας να πραγματοποιηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις, για να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου του παιδιού του.

Οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι δηλώνουν ξεκάθαρα: ότι «δεν θα συγκαλυφθεί το έγκλημα. Δεν θα ξεχάσουμε. Δεν θα σιωπήσουμε».

Δυόμιση χρόνια μετά, κανείς από τους υπεύθυνους δεν έχει λογοδοτήσει ενώ την ίδια στιγμή, η Hellenic Train συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μη συνέβη τίποτα, ενώ διώκονται όσοι απαιτούν ασφάλεια, όπως ο συνδικαλιστής και συγγενής θύματος Νίκος Τσακλίδης.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση