Μπορεί η Λέσβος να άργησε έναντι άλλων περιοχών της Ελλάδας ως προς τη μελέτη και την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων του ελαιολάδου του τόπου μας, έστω όμως και καθυστερημένα κάτι έχει αρχίσει να κινείται προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε επιτέλους να χαρτογραφηθεί το τοπικό μας προϊόν και, ποιος ξέρει, μπορεί και να αναδειχθεί με επιστημονικές σφραγίδες και υπογραφές ανάμεσα στα καλύτερα ελαιόλαδα της χώρας μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προστιθέμενη για τους παραγωγούς και τους τυποποιητές αξία, αλλά και γενικότερα για την τοπική οικονομία από τη θέση που θα πάρει στα ράφια της Ελλάδας και του εξωτερικού…
Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»