Γευσιγνωσία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Σιγρίου

Spread the love
Την Παρασκευή, πρώτη του Αυγούστου, 12.00–14.00 το μεσημέρι, σας προσκαλούμε σε μια ξεχωριστή εμπειρία γευσιγνωσίας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Pinelopi Koulagini, με αρώματα που αγκαλιάζουν τη γη και το φως του Αιγαίου, από οικογενειακούς ελαιώνες της Γέρας, θα παρουσιαστεί μέσα από μια επιμελημένη δοκιμή που αναδεικνύει τη γευστική του πολυπλοκότητα και τη φιλοσοφία της παραγωγού του. Μάθετε πώς να ξεχωρίζετε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός εξαιρετικού ελαιολάδου, συζητήστε και ανακαλύψτε τον γαστρονομικό θησαυρό που γεννιέται με φροντίδα και σεβασμό στη φύση.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση