Λαδοτύρι και γραβιέρα από το Μεσότοπο

Spread the love

Αυτή την εβδομάδα βγήκαν στην τοπική αγορά, αλλά και εκτός Λέσβου τα δύο νέα τυροκομικά προϊόντα που παράγει ο Συνεταιρισμός Μεσοτόπου και για τα οποία έγραψαν από την Τετάρτη 24 Ιουλίου τα “Νέα της Λέσβου” σε αναλυτικό ρεπορτάζ τους, με αφορμή την πρόταση που πρόκειται να καταθέσει στην ΕΤΑΛ ο Συνεταιρισμός ώστε να χρηματοδοτηθεί διαμέσου του προγράμματος Leader για να δημιουργήσει το δικό του τυροκομείο στην περιοχή….

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση