Αυτή την εβδομάδα βγήκαν στην τοπική αγορά, αλλά και εκτός Λέσβου τα δύο νέα τυροκομικά προϊόντα που παράγει ο Συνεταιρισμός Μεσοτόπου και για τα οποία έγραψαν από την Τετάρτη 24 Ιουλίου τα “Νέα της Λέσβου” σε αναλυτικό ρεπορτάζ τους, με αφορμή την πρόταση που πρόκειται να καταθέσει στην ΕΤΑΛ ο Συνεταιρισμός ώστε να χρηματοδοτηθεί διαμέσου του προγράμματος Leader για να δημιουργήσει το δικό του τυροκομείο στην περιοχή….
Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»