Η λεσβιακή γαστρονομία σε πρώτο πλάνο

Ο Πρόεδρος της Μυτιλήνης με τον Πρόεδρο του “Chef’s Club of Greece”, Μίλτο Καρούμπα
Spread the love

Τις καλύτερες εντυπώσεις και κριτικές δέχτηκαν τα τοπικά προϊόντα της Λέσβου στο “World Chefs Congress & Expo 2016” που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο εκθεσιακό κέντρο της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη, και στο οποίο συμμετείχε ο Δήμος μέσω του Οργανισμού Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παραδοσιακοί νησιώτικοι χοροί από την συμμετοχή της Λέσβου στο συνέδριο

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων “WORLDCHEFS”, είναι ένα διεθνές  δίκτυο, αποτελούμενο από τις εθνικές κοινότητες αρχιμαγείρων και αρχιζαχαροπλαστών, το οποίο ιδρύθηκε το 1928 στη Σορβόννη του Παρισιού. Σήμερα εκπροσωπεί περίπου 10 εκατομμύρια επαγγελματίες του επισιτισμού απ’ όλες σχεδόν τις χώρες της υφηλίου. Η “WORLDCHEFS” αποτελεί την παγκόσμια φωνή και τον μοχλό προώθησης όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τις εθνικές γαστρονομίες, τις κουζίνες όλων των χωρών και τα εθνικά – τοπικά παραδοσιακά προϊόντα…

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση