του Βασίλη Χατζηελευθερίου
*** Άδωνις και Βαλιανάτος. Ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η Ελλάδα σήμερα, μετά τον Άγνωστο Στρατιώτη…
*** Ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει σε Ελλάδα τα τελευταία 204 χρόνια, της όποιας ελευθερίας ζούμε, το ζούμε στις μέρες μας.
*** Ρε άπετσοι, ροδοφλεγείς και χειρηλάτες, έτσι που μπερδέψατε το μνημείο, ή θα σηκωθεί ο Άγνωστος στρατιώτης και θα σας πάρει στο κυνήγι με την ασπίδα και το ξίφος του, ή θα μας γυρίσει την πλάτη.
*** Άλλο να πηγαίνεις στο Δικαστήριο, κι άλλο να πηγαίνεις στην Δικαιοσύνη…
*** Μας έφυγε ο τάκος, γι’ αυτό «μπέρδεψε η περπατησιά μας»!!!!!
*** Πάντα το πιο ακριβό μάθημα, σου το δίνουν οι φθηνοί άνθρωποι!!
*** Τέσσερις μέρες έχω να δω τηλεόραση, Tvκαθάρσια ρε φίλε, ή Tvκάθαρση όπως θέλεις πέστο. Ξεκουράστηκε για λίγο η σκέψη μου και ο μυαλός μου! Γίνεσαι πιο άνθρωπος. Επίσης, τώρα κατάλαβα αυτός ο ανεγκέφαλος λαός και η νεότερη εκδοσή του, γιατί θα ξαναβγάλουν Μητσοτάκη!!!
*** Τσεκαρισμένο το έχω, με σχολαστικότητα παρατηρητή πουλιών ότι: «Όταν έχεις το στομάχι σου άδειο, το ξέρεις εσύ κι όχι οι άλλοι. Όταν έχεις το κεφάλι σου άδειο, το ξέρουν οι άλλοι κι όχι εσύ»!!!
*** Το να ψηφιστεί και μετά να του πετάς αυγά – γιαούρτια και ντομάτες, δε λέει τίποτα. Το θέμα είναι τι κάνεις πριν την ψήφισή του;
*** Σήμερα γιορτάζει το Απελλή, ο Νάρκισσος, κι η Στρατονίκη. Επίσης σαν σήμερα γιορτάζαμε την «Παγκόσμια ημέρα της Αποταμίευσης»! Θα μου πείτε, τι θυμήθηκες τώρα ρε φίλε; Εδώ δεν μας φτάνουν να περάσουμε τον μήνα, και θα κάνουμε αποταμίευση; Έλα μωρέ, έτσι το είπα. Θυμήθηκα λίγο τα όμορφα απ’ τα παλιά! Είδες τι κέρδος έχεις άμα δεν βλέπεις τηλεόραση;
*** Για να κοιμηθείς ωραία μου είπαν, βάλε ήχο βροχής. 3 φορές σηκώθηκα για κατούρημα, και μια για να κατεβάσω την τέντα…
*** Μου το είπε η Θάλεια, μου άρεσε και σας το λέω: Μπήκαν δύο κυρίες στο λεοφωρείο, τις είδε ένα παιδί, και σηκώθηκε λέγοντας: Η μεγαλύτερη ας καθίσει… Φτάσανε και οι δύο όρθιες στο τέρμα!!!
***Παγκόσμια Ημέρα Αυστηράς χορτοφαγίας αύριο 1η Νοεμβρίου (World Vegan Day). Εγώ πάντως κερνώ μια μπιφτέκια, κοκορέτσι, μια κοντοσούβλι και κάνα δυο μπίρες. Όποιος θέλει… Έτσι για να τιμήσουμε την μέρα.
*** Καλό μήνα.
 
			 
						



