Το Σίγρι υποδέχτηκε σήμερα το Lesvos Food Fest με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στον «παράδεισο» της Λέσβου. Από το πρωί, το κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ξεναγήσεις και δράσεις που ανέδειξαν τοπικά προϊόντα και παραγωγούς της Δυτικής Λέσβου: το μέλι στο Απολιθωμένο Δάσος, το ελαιοτριβείο “Sigri Olive Mill”, τη ζυθοποιία “Sigri Brewery”, αλλά και τις γυναικείες συνεταιριστικές πρωτοβουλίες Μεσοτόπου και Παρακοίλων.
Αυτή την ώρα, ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου παρουσιάζει ζωντανά δημιουργίες εμπνευσμένες από το ηφαιστειογενές τοπίο του Σιγρίου, σε μια γιορτή γεύσης και δημιουργικότητας στο αμφιθέατρο του Μουσείου Απολιθωμένου Δάσους.
Η διοργάνωση αναμένεται να ολοκληρωθεί, αύριο Κυριακή 6 Ιούλη, με Αιγαιοπελαγίτικο γλέντι στην Πέτρα.