Μήνυση κατά αγνώστων για δολιοφθορές στο λιμάνι

Spread the love

Σε μία διετία κατά την οποία έχουν γίνει ουσιαστικά έργα αναβάθμισης στους χώρους του λιμανιού της Μυτιλήνης, ο λιμενοβραχίονας τον οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά δεκάδες πολίτες για περπάτημα και αναψυχή «δεν μπορεί να ησυχάσει από τους άγνωστους διώκτες του» οι οποίοι στο παρελθόν μέχρι και μαρμάρινο παγκάκι κόντεψαν να σπάσουν και να ρίξουν στη θάλασσα! Για άλλη μια φορά σήμερα το πρωί βρέθηκαν σπασμένα όλα τα φωτιστικά «χελώνες» που βρίσκονται κατά μήκος του λιμενοβραχίονα και φωτίζουν τις νυχτερινές ώρες δημιουργώντας μια όμορφη εικόνα στη Μυτιλήνη ενώ πέταξαν στη θάλασσα και τα σωσίβια με τις βάσεις τους.

 Το φαινόμενο κάποιοι άγνωστοι να ξεδίνουν πάνω σε χρήσιμο εξοπλισμό για το σύνολο της κοινωνίας έχει επαναληφθεί αρκετές φορές στους χώρους του λιμανιού με τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου υπό τον Παναγιώτη Τακτικό να αποκαθιστά άμεσα τα προβλήματα όπως θα γίνει και τώρα. Ωστόσο απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας μας ο κ. Τακτικός  δεν έκρυψε τη δυσφορία της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου για τα όσα συμβαίνουν στο λιμάνι σημειώνοντας ότι τη Δευτέρα θα κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση