Ο “Χρυσός σκούφος” της Λέσβου

Spread the love

Ένα ακόμη σημαντικό βραβείο για την υψηλή τέχνη του στην γαστρονομία έλαβε ο σεφ Αντώνης Πετρέλης που κατάγεται από το νησί μας και εργάζεται σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κρήτης. Ο κ. Πετρέλης, από την Άντισσα, ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους σεφ που διακρίθηκαν και φέτος στην διοργάνωση για την απονομή των “Χρυσών Σκούφων” και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας από το περιοδικό “Αθηνόραμα”. Αναλυτικά στα Νέα της Λέσβου.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση