Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε την Δευτέρα το βράδυ, στα γραφεία του, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου. Το παρών έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ψάνης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αμπουλός, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Στεφάνου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Αντώνης Γιαννάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. Κυριάκος Πετρέλλης, Χάρης Καλλίας, Παναγιώτης Ανδριώτης, Βασίλης Τσαγκάρης, ο Νίκος Βαλιός από την Πειθαρχική και οι εκπρόσωποι του Αιολικού Σταύρος Γρυπιώτης, του Αετού Λουτρών Νίκος Σπανός και του Κεραυνού Αφάλωνα Παναγιώτης Χασαπάκης.
Η βραδιά επεφύλασσε ειδήσεις. Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Θόδωρος Στεργίου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και ζήτησε από τους διαιτητές να αγωνίζονται με σεβασμό προς τις ομάδες, ενώ ευχήθηκε στον Κυριάκο Πετρέλλη να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Ένωσης, δήλωση που προκάλεσε αρκετά σχόλια από τους “ανταγωνιστές”. Από την μεριά του ο Σταύρος Ψαρόπουλος, στον δικό του χαιρετισμό, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του. Όπως είπε δέχτηκε πολύ μεγάλη ηθική στήριξη από όλους τους διαιτητές και όχι μόνο, ενώ ανέφερε πως ο Σύνδεσμος θέλησε να τον στηρίξει οικονομικά συγκεντρώνοντας ένα ποσό για την αποκατάσταση των ζημιών του οχήματός του, το οποίο αρνήθηκε να δεχτεί λέγοντας πως μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά, αλλά η κίνηση αυτή των διαιτητών αξίζει πολλά περισσότερα από τα χρήματα.
Στο τέλος του χαιρετισμού του, πάντως, ευχήθηκε να είναι και την επόμενη χρονιά όλοι μαζί και πάλι στην κοπή της πίτας, λόγια που ενδεχομένως και να κρύβουν κάτι, ίσως το ενδεχόμενο να είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΛ τον Ιούνιο. Με την σειρά του ο κ. Αθανασίου ευχήθηκε να έχουν καλές διαιτησίες και να κρατάνε ψηλά το κεφάλι οι διαιτητές της Λέσβου, ενώ ζήτησε από όλους να στηρίξουν τον Αιολικό, μια ιστορική ομάδα, όπως είπε, που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες.