Πρόταση – έκπληξη στο τραπέζι!

Spread the love

Μια ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί μια «κοινά αποδεκτή» λύση για το προσφυγικό – μεταναστευτικό,  καταβάλλεται αυτές τις ημέρες στο παρασκήνιο, στον απόηχο των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας μεταξύ του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη….

Πρωτοβουλία για την εξεύρεση λύσης έχει αναλάβει ο Αντιπρόεδρος της βουλής βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα συναρμόδια Υπουργεία και τους τοπικούς φορείς. «Εγώ είμαι εκείνος που είναι αντίθετος με τις κλειστές δομές, όμως όσο ισχύει η συνθήκη του Δουβλίνου και όσο συνεχίζονται οι ροές, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, ας είμαστε ρεαλιστές.» δήλωσε στα  Νέα της Λέσβου» ο κ. Αθανασίου.

Σύμφωνα με  ασφαλείς πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει μια «θέση» έκπληξη για τη νέα δομή που  είτε μπορεί να σταθεί ικανή να αμβλύνει τις αντιδράσεις ή να προκαλέσει νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης. Η πρόταση αυτή δεν δημοσιοποιείται επί του παρόντος ωστόσο συζητιέται και εξετάζεται σε όλες τις πτυχές της. Θεωρείται ότι αν τελικά κριθεί ως κατάλληλη, μπορεί ν’ αποτελέσει διέξοδο μπροστά στο  απόλυτο αδιέξοδο των ημερών….

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση