Ρίχνει τους τόνους ο ΣΦΑΜ

Ανακοίνωση με την οποία τοποθετούνται στα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στον Αιολικό με την παραίτηση Μίχου και τα όσα ακολούθησαν αυτής εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αιολικού. Μέσω αυτής ζητούν από όλους να ρίξουν τους τόνους και να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα, καλωσορίζουν τον νέο προπονητή Γιάννη Πολλαετίδη και ευχαριστούν την διοίκηση και τους δυο μεγάλους χορηγούς για την στήριξή τους στον σύλλογο:

mantzoyranis_stelios«Λοιπόν κύριοι τώρα που ηρεμήσαμε από πάρτι, προσκλήσεις, μπάλες που πάνε και έρχονται και από άπειρα ποστ και άρθρα σε site και social media, από σχετικούς και άσχετους, να πούμε κι εμείς δυο λόγια. Αρχικά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μίχο για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του, όπως και να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Αιολικού το νέο μας προπονητή κ. Πολλαετίδη, να έχει μακροημέρευση και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Όσο για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ήμερων, ας μας επιτραπούν κάποιες διαπιστώσεις. Ο Αιολικός έχει απήχηση στο φίλαθλο κόσμο, o κόσμος του ΑΙΟ έχει ένστικτο και χιούμορ, μην υποτιμάτε λοιπόν τη νοημοσύνη του. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και θα είναι περήφανος γι’ αυτήν, όπου και αν αγωνίζεται. Ο σύλλογ0ς μας χρειάζεται όλους, στηριζόταν και θα συνεχίζει να στηρίζεται σε “εθελοντές”, ας μην πυροβολούμε εκατέρωθεν ανθρώπους που μπορεί να μην βάζουν χρήματα, αλλά αφιερώνουν το χρόνο και την ενέργειά τους στην ιδέα του Αιολικού. Τους οφείλουμε διαχρονικά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, παρόλα τα όποια λάθη μπορεί να κάνουν. Λάθη κάνουμε όλοι, ακόμα και οι διοικούντες, από τους οποίους ζητάμε τουλάχιστον την απαιτούμενη υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Τους ευχαριστούμε, τους εμπιστευόμαστε και τους στηρίζουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά στον κ. Παναγιώτη Τρύφων και τον Γιώργο Καραβατάκη, χάρη στους οποίους η ομάδα μπορεί να πορεύεται με ασφάλεια και σιγουριά. Τέλος, απευθυνόμενοι στους παίκτες μας (άλλωστε αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές) τους ζητάμε να μείνουν ανεπηρέαστοι απ’ όλα αυτά, να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να είναι σίγουροι ότι θα έχουν το χειροκρότημα και τη στήριξή μας μέχρι τέλους. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί λοιπόν να συνεχίσουμε το ταξίδι, γιατί είν’ ωραίο να ‘σαι ΑΙΟ».

Τέλος και ο Ματζουράνης

Παρελθόν από τον Αιολικό αποτελεί από την προηγούμενη Παρασκευή και ο Στέλιος Ματζουράνης, ο οποίος είχε αναλάβει φέτος ρόλο εφόρου στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ ήταν υπεύθυνος της λειτουργίας των γραφείων του συλλόγου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση ευχαριστώντας την για την συνεργασία: «Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα από την θέση του Γενικού Αρχηγού και φέτος έχοντας αναλάβει άλλο πόστο, υπέβαλα την παραίτησή μου από την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ ο Αιολικός να βρει τον δρόμο για τις μεγαλύτερες κατηγορίες και να τον καμαρώσουμε εκεί».