Άλλαξε διεύθυνση, αλλά όχι ποιότητα και νοστιμιά το bistro bar “28”, το οποίο εδώ και ένα μήνα έχει μεταφερθεί στην καρδιά της εστίασης και της ψυχαγωγίας, στην οδό Κομνηνάκη.
Η Καλλιόπη Ανδρεαδέλλη και ο Άνταμ Μπεκ σας περιμένουν για να δοκιμάσετε τα εκλεκτά πιάτα τους, που ξεχωρίζουν σε όλα: Από τα υλικά μέχρι τις παρασκευές και τον τρόπο μαγειρέματος που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!
Το πρώτο πιάτο που πρέπει να γευτείτε ως Μυτιληνιοί είναι οι τηγανητές ελιές που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού και αποτελούν το καλύτερο ορεκτικό για τη συνέχεια. Πράσινες, ντόπιες (φυσικά) ελιές, που τηγανίζονται στη φριτέζα και σερβίρονται με γλυκόξινη σάλτσα. Καταπληκτικά και τα σουγάνια, μαγειρεμένα αλλιώς, μέσα σε ντόπια μπίρα από το Σίγρι με μοσχάρι, πίκλες και ντόπια μυζήθρα από πάνω. Από το γεύμα σας δεν πρέπει να λείψει το χοιρινό κότσι, που μαγειρεύεται σε σιγανή φωτιά για 12 ώρες και με ειδική τεχνική σε σακούλα και σουβί για να λιώνει στο στόμα.
Επίσης αξίζει μια δοκιμή και το μοσχαρίσιο συκωτάκι με καραμελωμένα κρεμμύδια, αλλά και πανσέτα που δίνει άλλη νοστιμιά στο πιάτο. Και για τους λάτρεις των ψαρικών και των θαλασσινών το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων fish and chips με μπακαλιάρο, αλλά και φρέσκο καλαμάρι κομμένο σε ροδέλες με μυρωδικά και σόγια, με γεύση Ταϋλάνδης…
Εξίσου ιδιαίτερα και τα επιδόρπια, με μήλα, φρούτα του δάσους και τριμμένο μπισκότο ψημένα στο φούρνο και σερβιρισμένα με ζεστή κρέμα, απλά απολαυστική!
Το bistro bar “28” είναι ανοιχτό κάθε μέρα από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, εκτός από την Πέμπτη και το φαγητό του μπορείτε να το απολαύσετε εκεί, σε ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον ή στο σπίτι σας με ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες.
Τηλ. επικοινωνίας 22510 55995.