ΤΟΠΙΚΟ: Φιλικών… συνέχεια για τις ομάδες της Λέσβου

Spread the love

Αρκετά φιλικά παιχνίδια έλαβαν χώρα στη Λέσβο τις προηγούμενες μέρες με τις ομάδες να προσπαθούν να είναι έτοιμες με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. 

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι που έγινε στον Παπάδο ο Διαγόρας ζευγάρωσε τις νίκες του στα φιλικά, επικρατώντας αυτή τη φορά 3-0 της Αναγέννησης Γέρας, με γκολ που πέτυχαν οι Γιώργος Μανούσος, Παλαμουτσής και Καραγιάννης

Από κει και πέρα ο Όλυμπος νίκησε με 6-1 τον ανέτοιμο ακόμα ΑΙΟ Μυτιλήνης, ενώ η Φίλια πέρασε από τα Παράκοιλα επικρατώντας 4-1 του τοπικού Ανδρονικά. Με το ίδιο σκορ νίκησε η Δόξα Λέσβου στα Λουτρά τον Αετό και τέλος δεν ανέδειξε νικητή η φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Μόρια ανάμεσα στον Αστέρα Νίκης και τον Παλλεσβιακό, οι οποίοι έμειναν στο ισόπαλο 2-2. Τα φιλικά συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη με τον ΑΙΟ Μυτιλήνης να αντιμετωπίζει στα Λουτρά τον Παλλεσβιακό, ενώ στο γήπεδο Μόριας θα τεθούν αντιμέτωποι ο Αστέρας Νίκης και ο Διαγόρας.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση