ΤΟΠΙΚΟ: Σεφτέ στις μεταγραφές με Πονηρό για τον Αρίωνα Μήθυμνας

Spread the love

Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε ο Αρίων Μήθυμνας που ήρθε σε συμφωνία με τον Φώτη Πονηρό. Μπορεί να άργησε λίγο, ωστόσο η ομάδα του Μολύβου έβαλε μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, θέλοντας να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο που θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό με πέρυσι. Με νέο προπονητή τον Παναγιώτη Κόκκινο και τους Παπάζογλου, Γρούβα, Όρκα και Μαρούλη να έχουν επεκτείνει την συνεργασία τους και τη νέα σεζόν, ο Αρίων Μήθυμνας προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Φώτη Πονηρού. 

Την προηγούμενη σεζόν ο έμπειρος δεξιός μπακ-χαφ αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα της Καλλονής από την οποία έμεινε ελεύθερος και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρίωνα Μήθυμνας που θα ενισχύσει σημαντικά την δεξιά του πλευρά. Επίσης, ο Πονηρός έχει αγωνιστεί στην Κ17 της Καλλονής και στον Απόλλωνα Δαφίων, με την ομάδα του Μολύβου να κινείται γρήγορα και μεθοδικά αποσπώντας την υπογραφή του ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά, όντας καλός τόσο στα ανασταλτικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα. 

Μία ανάσα από τον Αραμπατζή ο Όλυμπος

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται εδώ και λίγο διάστημα ο Όλυμπος μετά την αποχώρηση του βασικού του γκολκίπερ Γιάννη Τσακίρη, ο οποίος θα συνεχίσει στον Διαγόρα, με λεπτομέρειες να απομένουν για την ανακοίνωση της μεταγραφής. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας μας, οι πρωταθλητές Λέσβου φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση του Θοδωρή Αραμπατζή, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Διαγόρα. 

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ έχει συστάσεις από το πέρασμά του σε ομάδες του τοπικού και αυτή τη στιγμή αποτελεί το Νο1 στόχο του Ολύμπου για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Η διοίκηση της ομάδας της Αγιάσου έχει εντείνει τις συζητήσεις με τον Αραμπατζή, ο οποίος εμφανίζεται θετικός να μετακομίσει στον Όλυμπο και να αποτελέσει τον φύλακα – άγγελο της εστίας των πρωταθλητών Λέσβου. Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες μέρες ή και ώρες η ομάδα της Αγιάσου να ανακοινώσει επίσημα την μεταγραφή του Αραμπατζή, κλείνοντας και αυτό το κενό που υπάρχει στο ρόστερ του συλλόγου. Πέρα από τον Διαγόρα ο βασικός υποψήφιος του Ολύμπου για την θέση του τερματοφύλακα, έχει φορέσει τις φανέλες των Αιολικού, ΑΟ Μεσοτόπου, Ατρόμητου Ανεμώτιας και ΕΜΑΣ Φίλιας.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση