Ο Αλκιβιάδης θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, διώχνοντας από πάνω του τα “μαύρα σύννεφα” που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα περί διάλυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Μάλιστα η ομάδα του Κάτω Τρίτους θα προσπαθήσει να έχει ανταγωνιστική παρουσία στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Λέσβου και στο πλαίσιο αυτό ανέθεσε το κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας στον Βασίλη Σταυρινό, ο οποίος επιστρέφει στο ιστορικό σωματείο μετά από σχεδόν δύο χρόνια για να ηγηθεί αυτής της νέας προσπάθειας.
Με τον Σταυρινό στον πάγκο του ο Αλκιβιάδης κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, το 2023 και συνάμα την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία στην οποία παρέμεινε και την επόμενη χρονιά. Την περασμένη σεζόν ο Σταυρινός εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Δόξας Λέσβου, ενώ έχει θητεία και στον Αιολικό ως γυμναστής. Πλέον επιστρέφει στον Αλκιβιάδη για να τον οδηγήσει σε επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, όπως έκανε και την προηγούμενη φορά. Τέλος, τις επόμενες μέρες η διοίκηση του συλλόγου θα ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφές, καθώς και τους παίκτες που κράτησε από το περσινό ρόστερ, με στόχο μία καλή παρουσία στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.