Ο Νίκος Τσολάκης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Κεραυνού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Η ομάδα του Αφάλωνα αφού πρώτα έλυσε την συνεργασία της με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου, στην συνέχεια προχώρησε στην πρόσληψη του Νίκου Τσολάκη, ο οποίος πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασε η διοίκηση, αναλαμβάνοντας τα ηνία του συλλόγου.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο φιλόδοξος τεχνικός έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά του στο λεσβιακό ποδόσφαιρο από τη θέση του προπονητή, έχοντας εργαστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες του νησιού, όπως οι Θύελλα Πηγής, Αρίων Παλαιοκήπου, Ορφέας Κεραμειών, Αχιλλέας, Μακαρέας και Καραβαγγέλης στον οποίο εργαζόταν μέχρι πρότινος. Μάλιστα έχει κατακτήσει δυο φορές το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας με τον Ορφέα και τον Αχιλλέα, τους οποίους κατάφερε να ανεβάσει στα μεγάλα σαλόνια του λεσβιακού ποδοσφαίρου. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και με τον Κεραυνό, ο οποίος θέτει υψηλούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν.
Μια άλλη ομάδα της Β΄ ΕΠΣ Λέσβου, ο ΑΟ Ανάξου, ξεκίνησε τον προγραμματισμό του ενόψει της νέας σεζόν, δίνοντας τα χέρια με τον Μπάμπη Χρυσάφη, ο οποίος αποφάσισε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου της Δυτικής Λέσβου. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Ανάξου μεσούσης της περσινής σεζόν, που δεν εξελίχθηκε καλά για το σωματείο, το οποίο τερμάτισε χαμηλά στη βαθμολογία. Πλέον ο Χρυσάφης έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να φτιάξει την ομάδα έτσι όπως ο ίδιος την θέλει, με σκοπό να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.