Βραβείο στο Aegean Gold από τον “Γαστρονόμο”

Spread the love

Το πρώτο από τα δύο ελαιόλαδα που βραβεύτηκαν πανελλαδικά από το περιοδικό “Γαστρονόμος”, που εκδίδει η εφημερίδα “Η Καθημερινή”, απονεμήθηκε φέτος στη Λέσβο και συγκεκριμένα στο ελαιόλαδο Aegean Gold, που τυποποιεί εδώ και χρόνια στην περιοχή του Πλωμαρίου η οικογένεια Πρωτούλη, έχοντας μέχρι τώρα αρκετά και σημαντικά βραβεία από εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς…

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

 

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση