20 θέσεις εργατών στο Δήμο

470

Απόψε αναμένεται να εγκριθεί κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η πρόσληψη 20 εργατών με συνοπτικές διαδικασίες από το Δήμο για την αντιμετώπιση αναγκών της Αντιδημαρχίας Αυτεπιστασίας. Πρόκειται για 20 θέσεις, με δίμηνες συμβάσεις, διάφορων ειδικοτήτων, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης κατά κύριο λόγο.

Αμέσως μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ακολουθήσει σε διάστημα μιας εβδομάδας περίπου  η διαδικασία τυπικής επικύρωσης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, οπότε και θα ανοίξει η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερόμενους παρότι αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Με άλλα λόγια οι θέσεις μπορούν να καλυφθούν με απευθείας επιλογή της Δημοτικής Αρχής. Ωστόσο και η παρούσα Δημοτική Αρχή, όπως και η προηγούμενη, δίνει συνήθως τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων στους ενδιαφερόμενους για ένα βραχύβιο διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας.

Οι εργάτες που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο αντιμετωπίζοντας τις αυξημένες ανάγκες για την διαμόρφωση – συντήρηση των αγροτικών δρόμων, την συντήρηση και επισκευή τσιμεντόδρομων και τσιμεντοστρώσεις χωματόδρομων.

Δεδομένου ότι ο Δήμος δεν διαθέτει μόνιμο προσωπικό ή με άλλη σχέση εργασίας, εργαζόμενους ειδικοτήτων καλουπατζήδων, βοηθών μπετατζήδων, εργάτες οικοδομικών εργασιών, σιδεράδες και γενικών καθηκόντων, καθώς επίσης και το γεγονός ότι το προσωπικό αντίστοιχων κλάδων που εργαζόταν μέσω κοινωφελών προγραμμάτων του ΟΑΕΔ έχει αποχωρήσει, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη πρόσληψης των 20 διμηνιτών μέσα στον χειμώνα. Άλλωστε, η συντήρηση των αγροτικών δρόμων είναι μια διαρκής ανάγκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών και των κτηνοτρόφων που ζητούν εδώ και χρόνια την βελτίωση της βατότητας προς τις εκμεταλλεύσεις τους.

Αναλυτικά οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι:

– 10 εργάτες ΥΕ γενικών καθηκόντων

– 2 εργάτες ΥΕ βοηθοί καλουπατζήδων

– 3 εργάτες ΥΕ βοηθοί μπετατζήδων

– 2 εργάτες ΥΕ βοηθητικό προσωπικό οικοδομικών εργασιών

– 1 εργάτης ΥΕ βοηθητικό προσωπικό σιδηρουργικών εργασιών

– 1 οδηγός ΔΕ

– 1 χειριστής μηχανημάτων έργου ΔΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here