Οι άριστες αποδόσεις του ελαιόκαρπου σε ελαιόλαδο είναι το κύριο χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί την έναρξη της φετινής ελαιοκομικής περιόδου από προηγούμενα χρόνια στη Λέσβο. Τα ελαιοτριβεία ξεκίνησαν το ένα μετά το άλλο την λειτουργία τους προκειμένου να καλύψουν τους αγρότες οι οποίοι επείγονται αυτό το διάστημα να οδηγήσουν προς έκθλιψη τις ελιές που βρίσκονται στο έδαφος ώστε να εκμεταλλευτούν και αυτό το κομμάτι της παραγωγής τους έστω κι αν οι οξύτητες είναι υψηλότερες..
Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»