Έπιπλο Σπανός: Εμπειρία και γνώση για το έπιπλο

 

Το 1965 ο Ευστράτιος Σπανός αποφάσισε να δημιουργήσει μια οικογενειακή επιχείρηση βασιζόμενος στην πολύχρονη  εμπειρία, τη γνώση και το μεράκι που είχε αποκτήσει πάνω στην κατασκευή επίπλου, ως παλιός επιπλοποιός. Έχοντας μεγαλώσει μέσα στη μυρωδιά του ξύλου και φτιάχνοντας με τα χέρια του αμέτρητα έπιπλα που τον  καθιέρωσαν στο χώρο, δημιούργησε πριν από 52 χρόνια την επιχείρηση «Έπιπλο Σπανός», που σήμερα είναι ίσως η παλιότερη επιχείρηση επίπλων στο νησί.

Ο γιος του, Μιχάλης Σπανός, συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση που έχει έδρα στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως, στο κέντρο της Μυτιλήνης. Το Έπιπλο Σπανός διαθέτει όλη την γκάμα των επίπλων για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, με  έπιπλα κατασκευής  ελληνικών εταιρειών σε μοντέρνες γραμμές, που είναι λειτουργικά και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Έπιπλα γραφείου, έπιπλα σαλονιού, τραπεζαρίας, κρεβατοκάμαρας, έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο, έπιπλα για το φοιτητικό σπίτι,  μικροέπιπλα,  διατίθενται, σε συνεργασία με ελληνικές εταιρείες από όλη τη χώρα και σε προσφορές που ανανεώνονται κάθε ενάμιση μήνα, δίνοντας την ευκαιρία στον πελάτη να επιπλώσει ή να ανανεώσει το χώρο του με αξιόπιστα, μοντέρνα, λειτουργικά έπιπλα αξιοποιώντας την προσφορά που καλύπτει τις ανάγκες  του.

H προσφορά αυτού του μήνα περιλαμβάνει σαλόνι με καναπέ και τραπεζάκι, καθώς επίσης τραπεζαρία με σύνθετο στην τιμή των 650 ευρώ.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας αναλαμβάνει να κάνει μελέτη του χώρου σας προκειμένου με βάση τις διαστάσεις αλλά και το ύφος του σπιτιού,  να σας δώσει τις κατάλληλες και πιο λειτουργικές συμβουλές για την επιλογή των επίπλων ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Η μεταφορά των επίπλων γίνεται χωρίς επιβάρυνση από τα οχήματα της εταιρείας, σε όλη τη Λέσβο. Το προσωπικό της επιχείρησης μεταφέρει, συναρμολογεί και τοποθετεί τα έπιπλα στο χώρο σας, ενώ η εταιρεία υποστηρίζει τον πελάτη και μετά την παράδοση των επίπλων, σε ό,τι χρειασθεί.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα Σπανός για να συζητήσετε για τις ανάγκες του χώρου σας στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στη Μυτιλήνη, ή να ενημερωθείτε για τις νέες προσφορές από τα έντυπα που κυκλοφορούν κάθε μήνα σε συνεργασία με την εταιρεία Fyliana ή ακόμη να  «επισκεφθείτε» διαδικτυακά την έκθεση Σπανού  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.epiplospanos.gr.