Εξώδικα από διαιτητές σε Ατρόμητο και Όλυμπο

Με εξώδικη διαμαρτυρία, με την οποία ζητάνε να ανακαλέσουν τους χαρακτηρισμούς εναντίον τους, αναμένεται να απαντήσουν οι διαιτητές στους οποίους αναφέρονται με ανακοινώσεις τους ο Ατρόμητος Ανεμότιας και ο Όλυμπος. Στην ανακοίνωση του Ατρόμητου μετά το παιχνίδι με τον Μεσότοπο και το 2-2, η διαιτησία (Μποντάκης διαιτητής) χαρακτηρίζεται στοχευμένη και στημένη, ενώ συνολικά είναι άκρως υποτιμητική για τους διαιτητές: «Ισόπαλη με σκορ 2-2 ήρθε η ομάδα μας στον Μεσότοπο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.  Πάλι με κάκιστη διαιτησία εις βάρος μας, πάλι με δυο πέναλτι που δεν δόθηκαν, πάλι με στοχευμένες και στημένες αποβολές, πάλι, πάλι, πάλι… Και να τονίσουμε ότι φέτος έχουμε προπονητή και γυμναστή από Μυτιλήνη, οι οποίοι ήταν ανυποψίαστοι για το τι τραβάει η ομάδα μας κάθε χρόνο και οι άνθρωποι τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτά που βλέπουν… Κι επειδή τελικά κάποιοι θα μας πουν γραφικούς θα πω τα εξής:  Μας φοβάστε κύριοι και μας ζηλεύετε γι’ αυτό μας αντιμετωπίζετε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Και να σας πω κάτι; Καλά κάνετε!!!! Γιατί άλλο τρόπο δεν έχετε να μας πλησιάσετε… Γιατί αντί να πάρετε ό,τι καλό έχουμε φέρει στο μυτιληνιό ποδόσφαιρο και να το αναπαράξετε, εσείς το πολεμάτε. Γιατί μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σας. Γιατί το κόμπλεξ σας είναι μεγαλύτερο από την αγάπη σας για το ποδόσφαιρο του τόπου μας. Γιατί αυτοί είσαστε… Καληνύχτα σας!!!!».

Ως «περίεργη» χαρακτήρισαν οι διοικούντες τον Όλυμπο την διαιτησία του Μάκη Δουκάκη στο ματς με τον Μεσότοπο, με ανακοίνωσή τους, κάνοντας λόγο για απαξιωτική και ειρωνική συμπεριφορά του διαιτητή απέναντι σε ποδοσφαιριστές:  «Το Δ.Σ. και ο φίλαθλος κόσμος του Όλυμπου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την σημερινή απαράδεκτη και ταυτόχρονα περίεργη διαιτησία του κ. Μάκη Δουκάκη απέναντι στην ομάδα μας. Έκλεινε επιδεικτικά τα μάτια επιτρέποντας καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα το αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές μας τους οποίους αντιμετώπιζε με απαξίωση και ειρωνεία. Αυτός και ο βοηθός κ. Καρμίρης στέρησαν από την ομάδα μας τους τρεις βαθμούς ακυρώνοντας κανονικό γκολ ως οφσάιντ και μετατρέποντας πέναλτι σε κόρνερ. Δεν ξέρουμε αν η στάση τους αυτή εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα ή είναι απλά στάση ανικανότητας. Επειδή επιθυμούμε να προστατέψουμε την ομάδα μας τον παρακαλούμε να μην διαιτητεύσει ξανά δικό μας παιχνίδι.  Αντιθέτως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην κ. Μπάλιακα, η οποία δείχνει σε κάθε παιχνίδι τον επαγγελματισμό της, την διαύγεια και την ορθότητα στις αποφάσεις της που είναι σεβαστές απ’ όλους».

Οι διαιτητές κατά την προχθεσινή τους συνάντηση στον Σύνδεσμο, αποφάσισαν πλέον να κινηθούν νομικά, προκειμένου να προστατευτούν από χαρακτηρισμούς που τους προσβάλλουν, όπως υποστηρίζουν και δεν έχουν καμία σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι.