«Γιατάκι» Ρet shop και Salon: Τα κατοικίδια έχουν βρει… το «Γιατάκι» τους

Από το 2006 το «Γιατάκι», στην οδό Θεοφίλου Χατζημιχαήλ, στην Καλλιθέα, είναι ένας πλήρως  οργανωμένος χώρος με μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσίες για να καλύψει κάθε ανάγκη για το κατοικίδιό σας.

Το «Γιατάκι» πρωτοπορεί στον καλλωπισμό μικρών ζώων, καθώς είναι το πρώτο Pet’s Salon της Λέσβου. Η πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού, σε συνδυασμό με τα κορυφαία προϊόντα Grooming που χρησιμοποιούνται, εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα τόσο όσον αφορά την εμφάνιση, όσο και την υγιεινή των μικρών μας φίλων.

Στο χώρο του θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ζωοτροφών και αξεσουάρ για τα κατοικίδιά σας, τα οποία μάλιστα μπορούν να έρθουν στο σπίτι σας, με ένα τηλεφώνημα!

Στο «Γιατάκι» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σκυλοτροφών και γατοτροφών για κάθε μέγεθος και ηλικία, ψαροτροφές, τροφές για πουλιά και κουνέλια, καθώς και μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για τα κατοικίδιά σας.

Και επειδή και τα κατοικίδια έχουν τις ανάγκες τους, όσον αφορά την περιποίηση όχι μόνο για καλλωπισμό αλλά και για υγιεινή, το «Γιατάκι» παρέχει τις εξής υπηρεσίες:

Κούρεμα

Η πείρα που διαθέτει το προσωπικό διασφαλίζει ότι το κατοικίδιό σας θα κουρευτεί σωστά σύμφωνα με τις ανάγκες της φυλής του.

Μπάνιο

Μπανάκι που περιλαμβάνει λούσιμο και μασάζ για να απομακρυνθούν τυχόν ακαθαρσίες και εξωπαράσιτα.

Χτένισμα

Μετά το μπανάκι ακολουθεί χτένισμα, περιποίηση του τριχώματος και αρωματισμός των μικρών μας φίλων.

Νύχια

Τα νύχια κόβονται με ειδικό νυχοκόπτη προς αποφυγή δυσάρεστων ατυχημάτων.

Αυτιά

Απομακρύνουμε ρύπους και μικροοργανισμούς που πιθανόν να προκαλέσουν μολύνσεις στα αυτιά.

Θα βρείτε το «Γιατάκι» στην οδό Θεοφίλου Χατζημιχαήλ 21, στην Καλλιθέα.

Τηλέφωνο: 2251022765, e-mail: [email protected]

Επίσης στην ιστοσελίδα www.giataki.biz  

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-14:30

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00-20:30