«Καλά Χριστούγεννα» ξανά στους πάγκους ο Παπαδόπουλος

582

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ προς τον προπονητή του Ατρόμητου Ανεμότιας, Χρήστο Παπαδόπουλο. Ο νεαρός τεχνικός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες αρχικά, αλλά ως υπότροπος η ποινή του διπλασιάστηκε με αποτέλεσμα να ανέβει στους τέσσερις. Μάλιστα επειδή είναι ήδη τιμωρημένος και η τιμωρία του θα τελειώσει στις 15 Ιουνίου, η νέα ποινή θα ξεκινήσει να μετρά από την 1η Αυγούστου και η επιστροφή του στους πάγκους θα γίνει – καλώς εχόντων των πραγμάτων – στα τέλη Νοεμβρίου, καλά Χριστούγεννα δηλαδή.

Ο Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε για επεισόδιο που είχε με τον διαιτητή Παντελαίων στο πάρκινγκ του γηπέδου της Αγιάσου, μετά την λήξη του αγώνα μπαράζ Ολύμπου – Ατρόμητου, όπου η ομάδα της Ανεμότιας είχε πολλά παράπονα από τα σφυρίγματά του. Ο διαιτητής έκανε συμπληρωματική έκθεση αναφέροντας το γεγονός και έτσι ο Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε με τις παραπάνω ποινές, οι οποίες συνοδεύονται και με 200 ευρώ πρόστιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο ίδιος έχει ολοκληρώσει την συνεργασία του με τον Ατρόμητο μετά την λήξη του πρωταθλήματος, κάτι που θα ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Εκτός από την παραπάνω ποινή σε απολογία κλήθηκε το σωματείο Τριφυλλάκια για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Παίδων, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τον Οδυσσέα Ελύτη. Μάλιστα κλήθηκε σε απολογία και ποδοσφαιριστής του σωματείου, ο οποίος απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στην σελίδα της ΕΠΣΛ στο Facebook και στο οποίο αναφερόταν με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια  για το παιχνίδι, αλλά και για την ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη. Το ποινολόγιο αναλυτικά:

Αγώνας: ΑΠΑ Οδυσσέας Ελύτης – ΑΠΦΑΜ Τριφυλλάκια Μυτιλήνης Νέων στις 13/05/2018

-Ο ποδοσφαιριστής «ΠΟΛΥΧΡΟΣ Ν.» της ομάδας ΑΠΑ Οδυσσέας Ελύτης τιμωρείται με ποινή δύο αγωνιστικών και 20€ χρηματικό πρόστιμο.

– Στον προπονητή του σωματείου ΕΓΣ Ατρόμητος Ανεμότιας κ. «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Χ.» που απολογήθηκε εγγράφως για τα αναγραφόμενα στην συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα ΓΣ Όλυμπος Αγιάσου – ΕΓΣ Ατρόμητος Ανεμότιας που έγινε στις 05/05/2018, επιβάλλεται η ποινή του αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους με οποιαδήποτε ιδιότητα για διάστημα 60 ημερολογιακών ημερών, οι οποίες λόγω υποτροπής διπλασιάζονται σε 120, αρχομένης από την επομένη της έκτισης της ποινής του 12/06/2018 έως και 15/06/2018 και το υπόλοιπο της ποινής θα συνεχιστεί από 01/08/2018 έως και 24/11/2018. Επίσης, επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 200€.

-Καλείται σε απολογία το σωματείο ΑΠΦΑΜ Τριφυλλάκια Μυτιλήνης για τα αναγραφόμενα στο ΦΑ και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΑΠΑ Οδυσσέας Ελύτης – ΑΠΦΑΜ Τριφυλλάκια Μυτιλήνης Νέων που έγινε στις 13/05/2018, την Τρίτη 22/5/2018 και ώρα 16:15.

-Καλείται σε απολογία ο ποδοσφαιριστής του σωματείου ΑΠΦΑΜ Τριφυλλάκια Μυτιλήνης κ. «ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ Γ.», για τα αναφερόμενά του μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην επίσημη σελίδα της ΕΠΣ Λέσβου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις 13/05/2018, την Τρίτη 22/5/2018 και ώρα 16:30.

-Σχετικά με τον αγώνα ΠΑΕΣ Αίγειρος Μιστεγνών – ΑΠΛ Καλλονής του πρωταθλήματος Τζούνιορ της 13/05/2018, που δεν τελέσθηκε με υπαιτιότητα του φιλοξενούμενου σωματείου  ΑΠΛ Καλλονής διότι δεν προσκόμισε τα προβλεπόμενα ειδικά δελτία των ποδοσφαιριστών και την κατάσταση υγείας σύφμωνα με το ΦΑ, η Πειθαρχική Επιτροπή αποφασίζει: Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του γηπεδούχου σωματείου ΠΑΕΣ Αίγειρος Μιστεγνών με τέρματα 3-0.