Μάχες παραμονής

4η αγωνιστική και για τον όμιλο της παραμονής, με παιχνίδια που μπορούν να κρίνουν πολλά στο θέμα της… επιβίωσης!

Στον Πολιχνίτο, η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Αίγειρο Μιστεγνών, σε ένα σημαντικό και για τις δύο ομάδες παιχνίδι. Ο προπορευόμενος Απόλλων Δαφίων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Προοδευτική Σκάλα Καλλονής, ενώ ο Αλκιβιάδης θα φιλοξενήσει τον Αιγέα Πλωμαρίου. Τέλος, στην Θερμή, ο Οδυσσέας Ελύτης θα κονταροχτυπηθεί με τον Αρίωνα Παλαιοκήπου.

 

Ντέρμπι παραμονής!

  • Πολιχνίτος – Αίγειρος Μιστεγνών
  • 9/2, ώρα 15:00, Γήπεδο Πολιχνίτου

Εξαιρετικά κρίσιμη η αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στον Πολιχνίτο, με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει τον Αίγειρο Μιστεγνών, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο θέλουν την νίκη. Οι γηπεδούχοι πήραν ένα άνετο και σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Οδυσσέα Ελύτη, που τους έβαλε δυναμικά στο παιχνίδι της παραμονής. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, γνώρισαν ακόμη μια ήττα, από την Προοδευτική εντός έδρας, έμειναν χωρίς πόντο και πρέπει πάση θυσία να καταφέρουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Να τελειώνει την παραμονή

  • Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους – Αιγέας Πλωμαρίου
  • 9/2, ώρα 15:00, Γήπεδο Κάτω Τρίτους

Στο Κάτω Τρίτος, Αλκιβιάδης και Αιγέας θα τεθούν αντιμέτωποι για την 4η στροφή του β΄ ομίλου. Ο γηπεδούχος, μετά τον Απόλλωνα Δαφίων, δίνει ακόμη μια δύσκολη αναμέτρηση, ελπίζοντας πως αυτή την φορά θα καταφέρει να αποσπάσει εντός έδρας ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι, θέλουν να πετύχουν ακόμη μια νίκη, μετά από αυτή επί του Παλλεσβιακού, με σκοπό να νιώσουν πλέον ασφαλείς και να μην χρειαστεί να ανησυχούν ιδιαίτερα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

 

Να συνεχίσει την πορεία του

  • Προοδευτική Σκάλα Καλλονής – Απόλλων Δαφίων
  • 10/2, ώρα 11:00, Γήπεδο Σκάλας Καλλονής

Με στόχο να συνεχίσει να βρίσκεται πρώτος και μακριά από περιπέτειες, ο Απόλλων Δαφίων, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Προοδευτική, που μετά από την νίκη επί του Αίγειρου, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της παραμονής και θέλει να συνεχίσει με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

 

Θέλουν την νίκη

  • Οδυσσέας Ελύτης – Αρίων Παλαιοκήπου
  • 9/2, ώρα 15:00, Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής

Νίκη που θα τους ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα θέλουν Οδυσσέας και Αρίων, ώστε να αποφύγουν τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Οδυσσέας γνώρισε σκληρή ήττα από τον Πολιχνίτο και δεν θέλει να χάσει και άλλο έδαφος από τον Αρίωνα, που μετά από το ρεπό του, έρχεται ξεκούραστος να διεκδικήσει την νίκη.