Με το βλέμμα στην Αγιάσο!

-Δύσκολο παιχνίδι και για Αναγέννηση

Μεγάλο ντέρμπι επιφυλάσσει η 9η αγωνιστική, με τον Όλυμπο Αγιάσου να υποδέχεται τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, σε μια τελευταία προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ξαναμπούν στο παιχνίδι του τίτλου. Σημαντικά παιχνίδια και σε Παπάδο και Παράκοιλα, με την Αναγέννηση να φιλοξενεί τον Μεσότοπο και τον Ανδρονικά τον Αετό Λουτρών. Τέλος, Αρίων Μήθυμνας και Ατρόμητος Ανεμότιας θα τεθούν αντιμέτωποι στον Μόλυβο.

Να μην χάσει το τρένο!

Όλυμπος Αγιάσου – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής
24/3, ώρα 11:00, «Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Μια αναμέτρηση που αναμένεται να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα θα διεξαχθεί στην Αγιάσο, όπου ο τοπικός και πρώτος της κατηγορίας Όλυμπος, θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, σε μια αναμέτρηση που η νίκη σημαίνει πολλά και για τους δύο.
Για τον Όλυμπο, η νίκη θα είναι ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο, καθώς θα αφήνει πολύ πίσω του έναν βασικό ανταγωνιστή του, τον Διαγόρα. Για τους φιλοξενούμενους, το τρίποντο θα είναι βαθιά βαθμολογική ανάσα, που θα τους επιτρέπει να παραμείνουν με αξιώσεις στην διεκδίκηση της πρωτιάς. Το παιχνίδι αυτό θα ανοίξει και την αυλαία των αναμετρήσεων του ομίλου.

Νίκη και περιμένει

Αναγέννηση Γέρας – ΑΟ Μεσοτόπου
24/3, ώρα 15:30, Δημοτικό Γήπεδο Παπάδου
Σημαντικό αναμένεται και το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στον Παπάδο, με την Αναγέννηση Γέρας να υποδέχεται τον Μεσότοπο, σε ένα σκληρό παιχνίδι, όπως όλα δείχνουν.
Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την νίκη και συγχρόνως θα γνωρίζουν αν με νίκη τους θα μπορέσουν να μειώσουν την διαφορά από τον Όλυμπο, που θα έχει αγωνιστεί νωρίτερα. Οι φιλοξενούμενοι από την δική τους πλευρά, έχουν εξελιχθεί σε έναν σημαντικό παράγοντα του ομίλου, διαδραματίζοντας τον ρόλο του αρμοστή και παλεύοντας σε κάθε παιχνίδι να κόψουν βαθμούς από κάθε ομάδα.

Σκέφτεται μόνο την νίκη

Ανδρονικάς Παρακοίλων – Αετός Λουτρών
24/3, ώρα 15:30, Γήπεδο Παρακοίλων
Στα Παράκοιλα θα βρεθεί ο Αετός Λουτρών, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ανδρονικά.
Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το περιθώριο να χάσουν άλλους βαθμούς και θα παίξουν με μοναδικό στόχο το τρίποντο και να μειώσουν την διαφορά από τον πρώτο, εάν αυτός χάσει πόντους στο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι, όπως και ο ΑΟΜ, παίζουν έναν σημαντικό ρόλο και έχουν αποδείξει πως είναι ικανοί για να κάνουν την ζημιά.

Ευκαιρία να επανέλθει

Αρίων Μήθυμνας – Ατρόμητος Ανεμότιας
24/3, ώρα 15:30, Γήπεδο Μήθυμνας
Στον Μόλυβο, ο Αρίων Μήθυμνας θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Ανεμότιας, σε ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για τον φιλοξενούμενο και τον Μουντανάρη να επιστρέφει στην έδρα της προηγούμενης ομάδας του.
Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν κάνει πολύ καλή παρουσία στην Β΄ φάση του πρωταθλήματος, θα παλέψουν με στόχο την νίκη και την αναρρίχησή τους στον βαθμολογικό πίνακα.
Από την πλευρά του, ο Αρίων θα προσπαθήσει για το καλύτερο και σίγουρα θα βάλει δύσκολα στους αντιπάλους του.
Α’ Όμιλος
1) Όλυμπος Αγιάσου 22 24 4
2) Αναγέννηση Γέρας 16 22 18
3) Αετός Λουτρών 15 14 9
4) Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 15 16 13
5) Ατρόμητος Ανεμότιας 13 17 15
6)ΑΟ Μεσοτόπου 10 11 14
7) Ανδρονικάς Παρακοίλων 7 14 27
8) Αρίων Μήθυμνας 2 6 24