Μεταγραφικός «πυρετός» στον Γερμανό Καραβαγγέλη

Τετραπλό χτύπημα στην περίοδο μεταγραφών από τον Γερμανό Καραβαγγέλη Στύψης, που προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις του υλικού της ομάδας με προσθήκη παικτών που θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα και θα την βοηθήσουν να μείνει ψηλά στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος της Β΄ τοπικής κατηγορίας.

Ο λόγος γίνεται για τον Μιχάλη Μυρογιάννη, τον έμπειρο τερματοφύλακα του Έφηβου Παμφίλων, που έχει πολλά παιχνίδια της κατηγορίας στα πόδια του και πλούσια «προϋπηρεσία» σε Έφηβο Παμφίλων και Βύρων Μόριας.

Το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα ακούει στο όνομα Στρατής Γονιδέλλης. Ο επιθετικός με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία και με παρουσία στην ανώτερη κατηγορία, έμεινε ελεύθερος από τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους, όπου αγωνίσθηκε το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2018-2019, με τον ίδιο να ζητάει για προσωπικούς λόγους την λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα του Αλκιβιάδη και πλέον ο Γερμανός Καραβαγγέλης αποτελεί την νέα του ποδοσφαιρική στέγη για το επόμενο εξάμηνο. Ένας παίκτης με πολλά διαπιστευτήρια στο βιογραφικό του, που σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Στύψης.

Τέλος, ο Γερμανός Καραβαγγέλης, πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του τους Παναγιώτη και Χαράλαμπο Μπαχτσαβάνη, συγγενείς, που θα αποτελέσουν επιλογή στην άμυνα και την μεσαία γραμμή αντίστοιχα.