Μπάμπης Στόκας και Μελίνα Κανά στον «Οινοφόρο»

Το Κτήμα «Οινοφόρος»  γιορτάζει τα Χριστούγεννα και υποδέχεται τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη  25 Δεκεμβρίου, δυο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον  Μπάμπη Στόκα  και τη Μελίνα Κανά. Ένα ταιριαστό δίδυμο με μοναδική «χημεία» σε μία  κοινή μουσική εμφάνιση.

Δυο μεγάλες φωνές, δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες, σε μια ξεχωριστή εορταστική μουσική συνάντηση. Μπάμπης Στόκας και Μελίνα Κανά μαζί επί σκηνής, με ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, πλούσιο και απολαυστικό  που έχουν επιμεληθεί με τη συνεργασία του Οδυσσέα Ιωάννου. Με ενωτική διάθεση, μας καλούν να θυμηθούμε τις αναφορές μας και να τραγουδήσουμε λόγια και μελωδίες από όλο σχεδόν το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.

Ηλεκτρικές μπαλάντες εναλλάσσονται με διαχρονικά λαϊκά τραγούδια σε ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα συγκινητικό, διασκεδαστικό, καλοτραγουδισμένο και καλοπαιγμένο για τις γιορτές. Με «χημεία» εκπληκτική ακόμα και όταν λέει ο ένας τα τραγούδια του άλλου (π.χ. τις «Απλές κουβέντες» η Κανά και τα «Μεταξωτά» ο Στόκας), δε χάνεται το μέτρο και η καλλιτεχνική στόχευση.

Η Μελίνα Κανά διανύει εξαιρετική περίοδο, ιδιαιτέρως προς την κατεύθυνση «πυρπόλησης» του θυμικού του ακροατή. Συχνά, αρκεί μια λέξη της μέσα σε ένα τραγούδι για να σε κάνει να «σπάσεις». Από την άλλη, ο Μπάμπης Στόκας έχει στόφα ερμηνευτή και γκάμα ρεπερτορίου μεγάλη που τον βοηθά να κερδίζει εντυπώσεις και χειροκροτήματα.

Ανάμεσα σε αγαπημένα και πασίγνωστα τραγούδια και σε ένα πρόγραμμα που «κυλάει» αβίαστα, λοιπόν, ο ακροατής χάνει την αίσθηση του χρόνου. Ο «Οινοφόρος» φοράει τα γιορτινά του  και ανεβάζει on stage τον  Μπάμπη Στόκα και τη Μελίνα Κανά για δυο μοναδικές εορταστικές βραδιές.