«Ο κόσμος του μωρού»: Ένα… μωρό που έγινε 20 ετών

660

Είκοσι χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το κατάστημα βρεφικών ειδών «Ο κόσμος του μωρού». Ένας «κόσμος» που πριν από τέσσερα χρόνια μεταφέρθηκε σε νέο ιδιόκτητο  χώρο στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 180, στην είσοδο – έξοδο της Μυτιλήνης προς Παγανή.

«Ξεκινήσαμε από την οδό Ερμού για ένα μικρό διάστημα, στη συνέχεια μεταφερθήκαμε για αρκετά χρόνια στην οδό Μητροπόλεως. Εκεί καθιερωθήκαμε στο χώρο και τώρα εδώ και τέσσερα χρόνια μεταφερθήκαμε στον ιδιόκτητο χώρο μας στην Παγανή», μας λέει η κ. Ευτυχία Σουγιουλτζή η οποία έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη για την εξέλιξη της επιχείρησης, η οποία συνεχώς αναπτύσσεται, εξελίσσεται και, το σημαντικότερο, καταφέρνει στον καιρό της κρίσης να είναι απολύτως υγιής.

Στον «Κόσμο του Μωρού» θα βρείτε τα πάντα για το μωρό αλλά και τη μητέρα από τη στιγμή που προετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το μωρό της. «Διαθέτουμε εσώρουχα, ειδικά σουτιέν, είδη θηλασμού για τη μητέρα και έπειτα τα πάντα για το μωρό, για το δωμάτιο, είδη για την ασφάλεια και την ανάπτυξη του μωρού. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο τόσο οργανωμένο κατάστημα στο συγκεκριμένο αντικείμενο», λέει η κ. Σουγιουλτζή.

Κρεβατάκια, καρότσια, κάθισμα αυτοκινήτου, τραπεζάκι φαγητού, πάρκο, προίκα του μωρού, μπανάκι, μπιμπερό,  ποδιές, φορμάκια, πιατάκια, ό,τι μπορεί να χρειαστεί η μητέρα για το μωρό της θα το βρει στον «Κόσμο του μωρού». Μια επιχείρηση που φροντίζει, παρακολουθεί τις ανάγκες της μητέρας και του μωρού και διαθέτει τα πάντα που θα κάνουν… τον κόσμο του μωρού ομορφότερο.

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Chico στο νησί, διαθέτει όμως και πολλά προϊόντα από ελληνικές και ξένες εταιρείες. Κάνει μάλιστα και αποκλειστικές εισαγωγές για κάποια είδη.

«Πρόκειται για  ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αντικείμενο, αφού καλούμαστε  να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες της μάνας και του μωρού, είναι όμως ταυτόχρονα και ιδιαίτερα ευχάριστο αφού μοιραζόμαστε μαζί τους την πιο χαρούμενη φάση της ζωής τους», λέει η κ. Σουγιουλτζή.

Η επιχείρηση είναι οικογενειακή. Η κ. Ευτυχία Σουγιουλτζή είναι η ψυχή της, όμως έχει στο πλευρό της την κόρη της, ενώ και ο σύζυγος και ο γαμπρός αναλαμβάνουν την παράδοση και το στήσιμο των παραγγελιών στο σπίτι. Η παράδοση στο χώρο γίνεται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Ο νέος ιδιόκτητος χώρος παρέχει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να κάνει προσφορές για τους πελάτες της, οι οποίες διατηρούνται όλο το χρόνο. «Η απόκτηση ιδιόκτητου καταστήματος είναι μια επένδυση που πέραν του ότι μας έφερε σε ένα χώρο πιο εύκολα προσβάσιμο, μας επιτρέπει να κρατάμε χαμηλά τις τιμές, αλλά και να κάνουμε προσφορές όλο το χρόνο. Αυτό που θα πληρώναμε για ενοίκιο το προσφέρουμε στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι πάντα οι καλές τιμές και η καλύτερη εξυπηρέτηση», τονίζει η κ. Σουγιουλτζή.