Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ: Σκιά και προστασία με τέντες “Σιμέλη”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το όνομα “Σιμέλης” είναι συνώνυμο με τις τέντες στο νησί μας εδώ και πολλά χρόνια, από το 1970 που η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο με τοποθετήσεις και κατασκευές σε σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη τη Λέσβο. Έχοντας πετύχει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του χώρου σε τεντόπανα, εξαρτήματα και αυτοματισμούς, παραμένει στην κορυφή της αγοράς με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη και πάντα στις χαμηλότερες τιμές.

Η επιχείρηση διαθέτει τέντες παντός τύπου, συστήματα σκίασης ηλεκτρικά και χειροκίνητα, στόρια, ρόλερ, περγκοτέντες, ενώ αναλαμβάνει επίσης την κατασκευή και τοποθέτηση στεγάστρων για αυτοκίνητα με σκοπό την προστασία από ήλιο, βροχή και κάθε καιρικό φαινόμενο. Αφού επιλέξετε το σύστημα σκίασης που ταιριάζει στο χώρο σας, σπίτι ή επιχείρηση, το προσωπικό αναλαμβάνει την εγκατάσταση άμεσα και υπεύθυνα, ενώ συμμετέχει και στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ”. Επίσης, θα βρείτε ζελατίνες, τεντόπανα, τέντα ριντό, κασέτα, καποτίνα, με αντιρίδα, σε πέργκολα, με βραχίονες, τέντες ειδικής κατασκευής, περσίδες και καλύμματα.

Μετά την εγγυημένη δουλειά της επιχείρησης Σιμέλη και την σωστή εγκατάσταση του συστήματος σκίασης, η συντήρηση θα είναι πλέον θέμα ρουτίνας και με ελάχιστο κόστος για πολλά χρόνια. Τέλος, εξειδικευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν επισκευές και μετατροπές βάσει των αναγκών κάθε πελάτη.

Η επιχείρηση βρίσκεται στο τέρμα της οδού Ναυμαχίας Έλλης, στην Επάνω Σκάλα, πλησίον του εργοστασίου της ΕΠΟΜ. Υπεύθυνος είναι ο Παράσχος Σιμέλης, στα τηλ. 22510 24523 και 6932 214752.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img