Στο μαγικό κόσμο του «Crazy Planet»

Το «Crazy Planet» είναι μια νέα επιχείρηση που βρίσκεται στην παλιά αγορά της Μυτιλήνης στην οδό Ερμού 212, όπου θα βρείτε τα πάντα για στολισμό, πακέτα βάφτισης, γάμου, είδη για χόμπι, είδη ζαχαροτεχνίας και άλλα πολλά. Προσφέρονται αμέτρητες επιλογές για κάθε γούστο και ασυναγώνιστες τιμές. Στο «Crazy Planet» θα βρείτε προσκλητήρια από 0,30 ευρώ και μπομπονιέρες από 0,45 ευρώ.


Ιδιοκτήτρια του «Crazy Planet» είναι η κ. Ελένη Μιστεγνιώτου που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια περίπου την επιχείρηση, η οποία συνεχώς κερδίζει έδαφος και μάλιστα έχει γίνει γνωστή πλέον και εκτός νησιού, μέσω του διαδικτύου.

«Είναι θετικό ότι έχει αρχίσει πλέον να μας μαθαίνει ο κόσμος του νησιού και μας στηρίζει, ενώ έχουμε και πελάτες εκτός νησιού. Δουλεύουμε μέσω της σελίδας μας στο facebook όπου δεχόμαστε παραγγελίες από διάφορες περιοχές της χώρας. Μέσα από τη σελίδα μας έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να ενημερωθούν για τα είδη μας και να επιλέξουν κωδικούς για την παραγγελία τους», μας λέει η κ. Μιστεγνιώτου.


Στο «Crazy Planet» προσφέρονται οικονομικά πακέτα βάφτισης που ξεκινούν από 220 ευρώ και περιλαμβάνουν εκτός από προσκλητήρια και μπομπονιέρες, τα ρούχα του παιδιού, παπούτσια, λαμπάδες, μαρτυρικά, λαδόπανα και ό,τι άλλο χρειάζεται για την ομορφότερη μέρα του παιδιού σας.

Στο μαγικό κόσμο του «Crazy Planet» υπάρχουν πολλές προτάσεις για διακόσμηση, για διοργάνωση πάρτι, για δώρα, χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι.

Επίσης εδώ θα βρείτε μεγάλη γκάμα υλικών Decoupage (ντεκουπάζ) για όσους τους αρέσει η χειροτεχνία με χαρτί. Μεγάλη είναι η ποικιλία σε είδη ζαχαροπλαστικής, όπως φόρμες σιλικόνης, κουπ πατ, καθώς και πολλά άλλα εργαλεία ζαχαροπλαστικής.


Το Crazy Planet θα το βρείτε στην οδό Ερμού 212 στο τέλος της αγοράς. Τηλ. 22510 37569,
καθώς και στη σελίδα του στο facebook.