Με Θύελλα Ραφήνας για την πρόκριση ο Αιολικός

459

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να ολοκληρώθηκε πριν το Πάσχα, ωστόσο ο Αιολικός δεν έχει ακόμη τελειώσει τις υποχρεώσεις του, στοχεύοντας πλέον σε μια διάκριση γοήτρου μέσω του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Σήμερα, λοιπόν, διεξάγεται η 1η αγωνιστική της διοργάνωσης, με την ομάδα της Μυτιλήνης να υποδέχεται στο Στάδιο Μυτιλήνης, στις 16.00, την Θύελλα Ραφήνας. Ένα παιχνίδι που στον Αιολικό θέλουν να κερδίσουν από την μία για να προκριθούν στην επόμενη φάση και από την άλλη να πάρουν μια μικρή «εκδίκηση» από την Θύελλα, που φέτος δεν μπόρεσαν να την κερδίσουν ούτε εντός, ούτε εκτός έδρας.

Για τον Αιολικό η διοργάνωση του κυπέλλου απέκτησε ξαφνικά νόημα αφού κληρώθηκε να παίξει όλα τα παιχνίδια του εντός έδρας, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να προχωρήσει, ενώ και οι αντίπαλοι είναι στα μέτρα του και χαμηλότερης δυναμικής. Για παράδειγμα αν προκριθεί αύριο, στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αργοναύτης Νέας Κίου – Δάφνη Δαφνώνα. Πρόκειται για την μάχη ανάμεσα στους κυπελλούχους Αργολίδας και Χίου, αφού η Ερμιονίδα που κατέκτησε το κύπελλο εκεί παραιτήθηκε και έδωσε την θέση της στην φιναλίστ ομάδα των Αργοναυτών που αγωνίζεται στο τοπικό.

Μάλιστα η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 18 του μήνα, καθώς οι Χιώτες δεν βρήκαν εισιτήρια λόγω των ημερών για να μεταβούν στην Αργολίδα. Στα αγωνιστικά ο Κωνσταντίνος Ψυρρόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και θέλει να τους κρατήσει σε εγρήγορση δίνοντάς τους κίνητρο για την συνέχεια. Η διοίκηση με ανακοίνωσή της καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο Στάδιο Μυτιλήνης και έχει ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ στο ημίχρονο θα κληρωθούν δώρα με το απόκομμα του εισιτηρίου.

Να σημειώσουμε πως δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου. Διαιτητές ορίστηκαν από τον Σύνδεσμο της Αθήνας, κάτι που σημαίνει πως ο Αιολικός θα κληθεί να πληρώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στο εξοδολόγιο…